Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Καλωσήλθατε Στα Κανάλια Του Έθνους



Δημοσιεύω ξανά αυτό το κείμενο-μικροέρευνα (πρώτη δημοσίευση στις 19/1/2010), γιατί νομίζω πώς αποκτά πάλι ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω των συγκυριών.
Θα καταλάβετε τί εννοώ παρακάτω.

Από το πρόγραμμα του ΛΑΟΣ:
"... Τα λαϊκά κόμματα απορρίπτουν αυτό το μοντέλο της ψεύτικης πολιτικής διαίρεσης της κοινωνίας μας σε "Δεξιά-Κέντρο-Αριστερά"

Από τη Διακήρυξη της 21ης Απριλίου 1967:
"Κηρύσσομεν την συναδέλφωσιν. Από της στιγμής αυτής δεν υπάρχουν Δεξιοί, Κεντρώοι, Αριστεροί. Υπάρχουν μόνον Έλληνες, οι οποίοι πιστεύουν εις την Ελλάδα, εις ένα ευγενές, ανώτερον, και πλήρες ιδεώδες της αληθούς Δημοκρατίας και όχι της Δημοκρατίας του πεζοδρομίου, της οχλοκρατίας και της αναρχίας. Όταν οι Έλληνες είναι ηνωμένοι, θαυματουργούν".


Από συνέντευξη τύπου του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Η ερώτηση του δημοσιογράφου αφορά στον χαρακτηρισμό "ακραίος" που αποδίδουν στον πρόεδρο οι πολιτικοί του αντίπαλοι: "
... Είναι κάτι που δεν είμαι και δεν μπορώ να είμαι. Ξεκίνησα από μια φτωχή γειτονιά της Αμφιθέας, είμαι ο γιός σανοπώλη, είμαι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος…"


Από τη Διακήρυξη της 21ης Απριλίου 1967:
"…Ανήκομεν εις την τάξιν του μόχθου. Και θα σταθώμεν εις το πλευρόν των πτωχών αδελφών μας Ελλήνων…"


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
"Η καταπίεση των οικονομικά ασθενεστέρων συμπατριωτών μας από τους μηχανισμούς της οικονομικής ολιγαρχίας -ντόπιας και ξένης- μας βρίσκει πολέμιους και αποφασισμένους να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του λαού και την κοινωνική δικαιοσύνη".


Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ:
Είναι γεγονός πως οι Αντιδημοκράτες (φανεροί και κρυφοί) αρέσκονται στο να χρησιμοποιούν τις μεθόδους, τις πρακτικές και τις δυνατότητες του (Κουτσουρεμένου) Δημοκρατικού Πολιτεύματος όταν διαβλέπουν πως κάτι τέτοιο τους συμφέρει.
Όμως πρέπει να γίνει κατανοητό πως το Κοινοβούλιο δεν είναι η κολυμπήθρα του Σιλωάμ οποιουδήποτε θέλει να παριστάνει τον (Υπέρ)δημοκράτη. Δεν είναι αξιωματικό δεδομένο πως όποιος είναι εντός βουλής σέβεται τη Δημοκρατία, ενώ όποιος είναι έξω από αυτή όχι.
Γιατί ακόμα και ο Αδόλφος Χίτλερ μέσα από κοινοβουλευτικά τερτίπια και ίντριγκες κατάφερε να γίνει Καγκελάριος στη Γερμανία.
Το ιστορικό μάθημα λοιπόν είναι παλιό αλλά δυστυχώς… ξεχασμένο.
Όταν το κλίμα είναι κατάλληλο για… Δημοκρατία, τότε οι εχθροί της την προωθούν, επικαλούνται το Σύνταγμα, ζητούν δημοψηφίσματα (Ταυτότητες, Μακεδονικό, Μεταναστευτικό).
Έχουν δηλαδή μια επιλεκτική στάση απέναντι στο πολίτευμα που κατέλυσε ένας από τους κυριότερους -κατά τα λεγόμενά τους- πολιτικούς και πνευματικούς ηγέτες του Νεότερου Ελληνικού Κράτους: ο Ιωάννης Μεταξάς. {κυριαρχούσα και σεβαστή πολιτική μορφή του περί ο λόγος "χώρου": από το κοινοβουλευτικό φάσμα (ΛΑ.Ο.Σ.) μέχρι το εξωκοινοβουλευτικό (Χρυσή Αυγή)}.
Βέβαια, τα χρόνια έχουν περάσει από το τέλος της Δικτατορίας του Μεταξά, ενώ στο μεσοδιάστημα έκανε την επαχθή εμφάνισή της και η Δικτατορία των Απριλιανών, κομβικό γεγονός για τον... "χώρο". Και ναι μεν ο "χώρος"… πήρε τα πάνω του, αλλά από την άλλη χωρίστηκε σε ομάδες ιδεολογικών και πολιτικών διαφοροποιήσεων χωρίς να καταφέρει σοβαρή εκλογική παρουσία.
Υπήρξαν διάφορες τάσεις: Εθνικιστές, Απριλιανοί, Εθνικοσοσιαλιστές κ.α.

Το φίδι λοιπόν εκκολάφθηκε αλλά δεν μπόρεσε να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει. Αυτά τότε, γιατί τώρα τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.
Ίσως πρωταρχική Κινητήρια δύναμη να αποτέλεσε η τομή που δημιούργησε ο ελληνικός εμφύλιος. Χονδροειδώς η τομή αυτή μπορεί να αποτυπωθεί ως εξής:
Οι καλοί Χριστιανοί Πατριώτες και οι Κακοί Άθεοι (Αναρχο)Κομμουνιστές.
Οι Οικογενειάρχες και οι Ανέστιοι.
Εμείς και οι άλλοι.
Πάντα αυτός ο διαχωρισμός, η Μανιχαϊστική απόδοση της πολιτικής σκέψης και πρακτικής, η "άσπρο-μαύρο" εκτίμηση της Ιστορίας. Κάτω από καλά δομημένες λογικές κατηγορίες και επεξηγήσεις υπάρχει κάτι που παραμένει και θεριεύει υπόκωφα, χωρίς πολλές φανφάρες, δομημένο πάνω σε άψογους τηλεοπτικούς χρόνους και εκκωφαντικούς λόγους, κάτι που φαίνεται να έχει μέλλον.
Το κοινό του είναι ετερόκλητο: απολιτικοί, ανένταχτοι (αυτόνομοι) Πατριώτες, Αριστεροί και Δεξιοί, γηραιοί του "Πατριωτικού ΠΑ.ΣΟ.Κ.", σκληροί Εθνικιστές, Εθνοκοινωνιστές, Εθνικοσοσιαλιστές. 
Ταυτίζονται και συνωθούνται σε ένα χώρο που ξεκινάει από τις παρυφές της Νέας Δημοκρατίας (Ψωμιάδης, Ανδρεουλάκος κ.α.) και της Πατριωτικής Αριστεράς (Κρητικός, Καραμπελιάς, Παπανικολάου, Παπαθεμελής, Σαρρής κ.α.) καταλήγοντας στο σκληρό πυρήνα της Χρυσής Αυγής.
Βέβαια σε όλο αυτό το πλέγμα υπάρχουν διαφοροποιήσεις και παραλλαγές αλλά οι βασικοί αντίπαλοι είναι το Αστικό κράτος και η "θολοκουλτουριάρικη", "Προδοτική", "Νεοταξική Αριστερά" με τα όργανά της.
Μεγάλο κίνδυνο αποτελεί η Αποεθνοποίηση της Ελλάδας μέσω της ΑμερικανοΕβραιοκινούμενης Παγκοσμιοποίησης την οποία υποθάλπει η… παραπάνω Αριστερά και ο Κοσμοπολίτικος Φιλελευθερισμός.

Όπως είπα και παραπάνω δεν ισχυρίζομαι έλλειψη αφετηριακών διαφορών και διαφοροποιήσεων στην τακτική, όμως ο φόβος για την καταστροφή του Έθνους που εξυφαίνεται από ξένα κυρίως κέντρα (Σόρος-Παγκοσμιοποίηση) και ντόπιους ενδοτικούς πανεπιστημιακούς (Ρεπούση, Δραγώνα, Λιάκος κ.α.), ο Αντισημιτισμός (ή ΦοβοΕβραϊσμός ή Καρατζαφέρειος Αντισιωνισμός), το δόγμα της "Τάξης και Ασφάλειας", το "Μακεδονικό" και η Μετανάστευση είναι τα κυρίαρχα θέματα συνοχής του Πατριωτικού χώρου από όπου κι αν έχει τελικά αφετηρία.

Για όλους αυτούς η έννοια "πατρίδα" έχει μόνο μία ανάγνωση (όλες οι άλλες αποκλείονται).
Οι Πατριώτες είναι γνώστες των γεωπολιτικών στρατηγικών αφανισμού του Έθνους

(βλ. Παπαθεμελής, Βελόπουλος), των παρασκηνίων που εμείς δεν ξέρουμε
(βλ. Χατζάρας), των συνωμοσιών που ο μέσος άνθρωπος τείνει να πιστεύει πολύ εύκολα (βλ. Λιακόπουλος), της εύκολης ανάλυσης και του ανέξοδου φόβου (βλ. Γεωργιάδης).
Φόβος που διαχέεται από παντού ανεύθυνα, ανελέητα.
Γνώση που προσφέρεται με το αζημίωτο. Τηλεπωλητές Εθνικής ΝεοΠαλιγγενεσίας έχουν αλώσει τηλεοπτικά κανάλια, διαδίκτυο και περιοδικά.
Εκείνοι τα ξέρουν καλύτερα από όλους, εκείνοι διαβάζουν τη σωστή ιστορία, εκείνοι κοινωνιολιογούν ορθά, εκείνοι ενδιαφέρονται με σωστό τρόπο για τους μετανάστες, είναι ουσιαστικά Ανθρωπιστές σε σχέση με τους άλλους, τους Εθνομηδενιστές Θολοκουλτουριάρηδες.


Εκείνοι παίζουν την Αρχαία Ελληνική σκέψη στα δάχτυλα, την κάνουν λιανά και την μοιράζουν κάθε μέρα στα τηλεοπτικά κανάλια, που τους πριμοδοτούν ώστε να αυξήσουν τις πωλήσεις των βιβλίων τους. 
Προκειμένου να πείσουν για την εγκυρότητα της άποψής τους μπορούν να κάνουν το ο,τιδήποτε: Να μιλούν για την ουσία του Ελληνισμού με τις ώρες, να αποκαλύπτουν συνωμοτικά παιχνίδια εναντίον του Έθνους, να ωθούν τους Εβραίους στο πυρ το εξώτερον υποστηρίζοντας αντισημιτικές (αντισιωνιστικές τις λένε εκείνοι) θέσεις, να κραυγάζουν για το αυταπόδεικτον του Αναδέλφου (Παλιά ρήση του Σαρτζετάκη) του Ελληνικού Έθνους, να γίνονται τσάμπα Αντιαμερικάνοι, να φωνάζουν εκκωφαντικά, να ειρωνεύονται, να υπονοούν χωρίς ποτέ να εννοούν (συνήθης τακτική του ΛΑ.Ο.Σ. και προσωπικά του Καρατζαφέρη). Ανίκανοι να εξανθρωπίσουν τα πιστεύω τους, παραμένουν θλιβεροί μα κυρίως επικίνδυνοι. Θέλουν να μισούμε και εμείς μαζί τους, θέλουν ομογενοποιημένη άποψη, θέλουν τον διαστρεβλωμένο "Ανθιμοποιημένο" Εθνικό τους Χριστιανισμό να καλεί σε Εθνικό Εγερτήριο, θέλουν τελικά τον Έλληνα εναντίον του Ξένου, του Άλλου, του Διαφορετικού.


Η νομιμοποίηση του φόβου και του μίσους ήρθε πολύ εύκολα, πολύ γρήγορα:
Μακεδονικό και Μετανάστες. Αυτά τα δύο θέματα απασχολούν τους "Πατριώτες".
Η Ριζοσπαστική Δεξιά (κατά Χρ.Χαρίτο) ή η ΑναρχοΔεξιά (κατά Χρ. Γούδη) επανήλθε αλλιώς, πολύπλευρη, διαφορετική, πανταχού παρούσα.
Τώρα είναι πιο εύκολο να μιλούν για Πατρίδα και Έθνος μέσα και έξω από παρατάξεις, να στέλνουν από καθέδρας επιστολές στον Λαζόπουλο (Μίκης Θεοδωράκης), να συγκεντρώνονται στον Άγιο Παντελεήμονα για να διώξουν τους… εισβολείς, να θέλουν να σαπουνίσουν εαυτούς αλλά ειδικά τους… αλλήλους, ώστε να πετύχουν την πολυπόθητη καθαρότητα. Γιατί μη γελιόμαστε, όλα αυτά έχουν διαφορετικές αφετηρίες αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο καταλήγουν σε κοινά συμπεράσματα..

Το σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" έγινε το σύνθημά τους, βιβλία Μαρξιστικού περιεχομένου έγιναν τα βιβλία τους, Αριστεροί συνθέτες έγιναν οι συνθέτες τους, Αριστεροί ποιητές έγιναν οι ποιητές τους, "Αριστεροί" Δημοσιογράφοι έγιναν οι δημοσιογράφοι τους.
Δανειζόμενοι από παντού και χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε κανάλι ενημέρωσης, κρύβουν την ουσία των πραγματικών τους πιστεύω: Φόβος και Μίσος (άλλωστε αυτά τα δύο πάντα συμβαδίζουν).
 
Όταν Αριστεροί φτάνουν στο σημείο να χρησιμοποιούνται από τον Γεωργιάδη και τον Άνθιμο, τότε πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν.
Ένα σύμπλεγμα δηλώσεων, διαδικτυακών ιστοτόπων (blogs και ιστοσελίδων), Πανεπιστημιακών (Ρωμανός, Νιάρχος κ.α.), τηλεοπτικών καναλιών με προεξάρχοντα κόμβο το ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ (πρώην Tele-City με τις γνωστές βιντεοκασέτες τη δεκαετία του '80) του ΛΑ.Ο.Σ.
Έναν συναγερμό που καλεί τον κόσμο του Πατριωτισμού, δεξιό ή και αριστερό πλέον, σε επαγρύπνηση.
Ένα κόμμα που συνδυάζει σχεδόν όλες τις ιδεολογικές αποχρώσεις και πείθει με πατριωτικές κορώνες και lifestyle τρικ. Είναι προφανές πως μέσα σε μια κοινωνία χωρίς σαφείς ιδεολογικές αναφορές και με άγνωστο προορισμό πλεύσης, ο ΛΑ.Ο.Σ. (και οι περί αυτού) μπορεί να πείσει για το ο,τιδήποτε τον οποιονδήποτε.

Ακόμα και οι φίλοι του Προέδρου, οι δημοσιογράφοι, που στην αρχή φάνηκαν περίεργοι με το εγχείρημα της φυγής του από το "μαντρί" της Νέας Δημοκρατίας, τώρα τον καλοδέχονται στα ασώματα τηλεοπτικά τους παράθυρα από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ. Γιατί εκτός από Πατριώτης, υπήρξε στα νιάτα body-builder, μοντέλο, ραδιοφωνικός παραγωγός κ.α., συνεπώς έχει πολυποίκιλες ιστορίες να διηγηθεί. Ο πρόεδρος-και ο γνωστός Άδωνις- έχουν εμφανιστεί σε πολιτικές εκπομπές, μεσημεριανά, ακόμα και στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.
Το ΛΑ.Ο.Σ. έχει βρει συμμάχους παντού. Η δημοσιογραφική πλέον περιέργεια έχει αντικατασταθεί από το… πολιτικό ενδιαφέρον.
Οι χαρακτηρισμοί "ακραίος", "χουντικός", "ακροδεξιός" έχουν εκλείψει προ πολλού και χρησιμοποιούνται πλέον μόνο ως απαραίτητη γαρνιτούρα για τη δημιουργία πολυπόθητων τηλεθεάσεων.
Τα λέω όλα αυτά γιατί το χρόνιο παράπονο ατόμων, οργανώσεων ή κομμάτων που απαρτίζουν την Ακραία Δεξιά (Ριζοσπαστική, Εθνικιστική, Εθνοκεντρική ή όπως αλλιώς) είναι ο ισχυρισμός τους πως είναι αποκλεισμένοι από τα Μεγάλα, Μικρότερα και Μικρά Μέσα Ενημέρωσης, ηλεκτρονικά ή έντυπα και ότι δεν έχουν διεξόδους μαζικής απεύθυνσης προς την κοινωνία.
Παρακάτω φαίνεται πως αυτό όχι μόνο δεν είναι αλήθεια αλλά πως ακόμα και τα αστικά μεγάλα ΜΜΕ δείχνουν μια περίεργη ανοχή (έως και περίεργη υποστήριξη) σε απόψεις που δυναμιτίζουν το κοινωνικό κλίμα και εντείνουν τον πολιτικό εμφυλιοπολεμικό διαχωρισμό.
Οι κατάλογοι δεν είναι πλήρεις αλλά προσπάθησα τουλάχιστον να είναι ενδεικτικοί.



Α) Τηλεοπτικά Κανάλια φίλα προσκείμενα στον "Χώρο":
1) ΤΗΛΕΑΣΤΥ
(πρόκειται για το Κομματικό κανάλι του ΛΑΟΣ στο οποίο έχουν καθημερινές εκπομπές οι:

Καρατζαφέρης ("Ορθά, Κοφτά, Σωστά") 
Τις φορές που δεν μπορεί ο πρόεδρος να παραστεί, καλούνται άλλα στελέχη του ΛΑΟΣ (Πλεύρης Υιός, Γούδης, Βορίδης Χρυσανθακόπουλος κα.). Κάποιες φορές η εκπομπή του Προέδρου θυμίζει έντονα την εκπομπή του μακαρίτη Βαγγέλη Γιαννόπουλου στο πάλαι ποτέ ΚΑΝΑΛΙ 29 των Αφών Κουρή. Εκεί ήταν ουσιαστικά το εξωκοινοβουλευτικό βήμα του αποθανόντος υπουργού και σαν "γλάστρα" εμφανιζόταν δίπλα του μια δημοσιογράφος (Αγάπη νομίζω το όνομά της) η οποία έκανε στημένες ερωτήσεις-πάσες. Έτσι και ο Καρατζαφέρης. Έχει τον Καρσιώτη (Δημοσιογράφο-Πολιτευτή του ΛΑΟΣ), ο οποίος ουσιαστικά δεν συμμετέχει στην εκπομπή, απλά θέτει 1-2 ερωτήσεις και μετά σιωπά έως την αποφώνηση.

Βελόπουλος ("Ελληνιστί")
Βουλευτής ΛΑΟΣ και τηλεπωλητής βιβλίων με τίτλους όπως: "Μακεδονία και Ύβρεις", "Αυτοί είναι οι Τούρκοι", "Αλέξανδρος, ο Μέγιστος των Ελλήνων", "Η Ελλάδα αιμορραγεί" "Παγκοσμιοποίηση,Θάνατος του έθνους", "Ελλήνων μυστικά", "Περί Ελλήνων αγωγή", "Ελλήνων προϊστορία"κ.α.
Η αποφώνηση της εκπομπής από τον συνεργάτη του Βελόπουλου, κ. Αντωνάκο, των εκδόσεων Κάδμος είναι η φράση "'Έρωσθε Και Ευδαιμονείτε"

Αφοί Γεωργιάδη ("Ελλήνων Έγερσις")
Εισαγωγικό "ξέσπασμα" της εκπομπής αποτελεί η περιβόητη φράση του Λεωνίδα Γεωργιάδη: "Κυρίες και κύριοι, καλωσήλθατε και πάλι σε μια φανταστική/συγκλονιστική επομπή Ελλήνων Έγερσις".

{Παλιότερα στο ίδιο κανάλι είχε καθημερινή εκπομπή ο Πλεύρης Πατήρ στην οποία συχνά παρενέβαινε και ο ίδιος ο Πρόεδρος. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα αστειάκια των δύο ανδρών για τους Εβραίους, τους ομοφυλόφιλους και γενικώς τους "μη κανονικούς";
Κάποιες φορές είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Προέδρου και ο Απριλιανός Παττακός, ο οποίος προσφωνούνταν άλλοτε πρόεδρος και άλλοτε υπουργός.
Άλλωστε ο Καρατζαφέρης σε ένα από τα πρώτα συνέδρια του κόμματός του είχε δηλώσει πως δεν είχε πρόβλημα με την 21η Απριλίου αλλά με την 22η, γιατί δεν έκανε ό,τι έπρεπε, δεν πάταξε την φαυλότητα…}

Σε γενικές γραμμές το κανάλι θέλει να ορθώσει το Εθνικό Φρόνημα των Ελλήνων, ίσως για αυτό αργά το βράδυ εκπέμπει ζωντανό παιχνίδι πόκερ ή αστρολογικές προβλέψεις, κάρτες ταρώ κ.τ.λ


2) ΒLUE-SKY: ο γνωστός "Γαλανός Ουρανός"
Στο κανάλι φιλοξενείται καθημερινά η εκπομπή

"Δελτίο των 11" ή αλλιώς "Η αλήθεια δεν έχει χορηγό"
του πρώην πρασινοφρουρού δημοσιογράφου Σπύρου Χατζάρα, οπαδού του Ανδρεο-Παπανδρεϊκού συνθήματος "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες".
Ο εν λόγω κύριος συχνά ψάχνει και ανακαλύπτει στα επίθετα διαφόρων δημόσιων προσώπων Εβραϊκή ή Τουρκαλβανική καταγωγή και ρίζα {Σα-Ραγκούσης, Α-λεβι-ζάτος, Ιωάννης Λιάπης (Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος) ή "Συριζώνυμος" κατά Χατζάρα κ.α.}.
Από τα αγαπημένα του θέματα είναι η παλιά, κλασική και καθαρά Εθνικοσοσιαλιστική κατηγορία κατά του Μαρξισμού, πως είναι δηλαδή Εβραϊκό τερτίπι, που έχει ως σκοπό την αποεθνοοποίηση του Εθνών μέσω του Διεθνισμού που διακηρύσσει.
Ειδικεύεται στην ιστορία του Ελληνικού ΚΚΕ και του πριμοδοτούμενου -όπως λέει- από ξένα κέντρα Αντιεξουσιαστικού Χώρου. Άλλωστε όπως συχνά-πυκνά αναφέρει και ο ίδιος, το ΚΚΕ δημιούργημα του Εβραϊκής καταγωγής Μπεναρόγια ήταν (Μα δε λέει κανείς όχι. Η σύνδεση της καταγωγής του ιδρυτή με την "προδοτική"κατά Χατζάρα στάση του ΚΚΕ όμως πώς συνδέεται;;;).
Να μου πεις εδώ έχει φτάσει στο σημείο να καταδικάσει στην πυρά τον Αυστριακό φιλόσοφο Καρλ Πόππερ, της γνωστής θεωρίας για την "ανοιχτή κοινωνία", μόνο και μόνο επειδή ήταν Εβραίος.
Εδώ και πολλούς μήνες το δελτίο που παρουσιάζει είναι σχεδόν μονοθεματικό, αφού ασχολείται αποκλειστικά με το Μεταναστευτικό. Οι χαρακτηρισμοί και οι υπόνοιες που εκτοξεύει κατά των μεταναστών (πχ Κούνεβα) ξεπερνούν ακόμα και τον άκρατο βερμπαλισμό του Καρατζαφέρη, προσεγγίζοντας το ύφος και τη φρασεολογία της γνωστής εφημερίδας "Στόχος".
Ως επιστέγασμα αναφέρω πως έχει ζητήσει επιτακτικά από τηλεοράσως την καθαίρεση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου με την κατηγορία της προδοσίας, λόγω του υποτιθέμενου ανθελληνισμού του τελευταίου, αφού τόλμησε να παραστεί σε εκδήλωση της Εβραϊκής Συναγωγής της Νέας Υόρκης.
Η αποφώνηση της εκπομπής είναι πάντα η φράση "Έρωσθε Και Ευδαιμονείτε".
"Ελληνική Αγωγή" των Αφών Γεωργιάδη (το παρθενικό κανάλι εμφάνισής του Αδώνιδος)
Αντώνης Μυλωνάκης με καθημερινή εκπομπή
(Πρώην στρατιωτικός, Υποψήφιος πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στις τελευταίες εκλογές)

"Εντός και εκτός συνόρων", του Χρήστου Καπούτση,
ο οποίος αρθρογραφεί στα "Ρήξη" και "Άρδην" και έχει φιλοξενήσει στην εκπομπή του προεκλογική συνέντευξη του Γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου σε πολύ χαλαρό και φιλικό κλίμα.


3) HIGH CHANNEL
συχνές οι εκπομπές του πασίγνωστου "Τουρκολόγου"
Νεοκλή Σαρρή

"Ρήξη-Κέλευθα" του Ελληνοκεντρικού "Αναρχικού"
Γιώργου Καραμπελιά, εκδότη του περιοδικού "Άρδην" και της εφημερίδας "Ρήξη".


4) ΕXTRA 3
(έχει μια σχέση πάθους με τα στελέχη του ΛΑΟΣ, πριμοδοτώντας σχεδόν ξεκάθαρα την πολιτική τους σκέψη ως πολύ σοβαρή και υπεύθυνη)

Εδώ εμφανίζεται ο Ουφολόγος-Φυσικός,
Δημοσθένης Λιακόπουλος, (πρώην στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ.) με την εκπομπή 
"Δυνατά και Ελληνικά"
Στο λόγο του εμπλέκονται η Παλαιά Διαθήκη με την Αρχαία Ελλάδα, Μυθολογικές Ακροβασίες, Πολέμαρχοι του Θεού και φυσικά Ελωχίμ και Νεφελίμ. Όσο τραγικός είναι, τόσο επικίνδυνος αποδεικνύεται. Τα βιβλία πωλούνται με το κιλό πάμφθηνα και η επικινδυνότητά τους έγκειται στο γεγονός της εύκολης "γνώσης".
Όταν μπλέκονται όλα, ο αχταρμάς που δημιουργείται φαντάζει ως γνώση και πωλείται πανεύκολα στο πανέρι της επιστημοσύνης.

Συχνές και οι επισκέψεις στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ. (και του ίδιου του Προέδρου) στο
"Αποκαλυπτικό δελτίο" του Γιάννη Παπαγιάννη
Μία εκ των δύο βασικών του συνεργατών στο "Αποκαλυπτικό δελτίο" είναι η δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου, η οποία έχει ξεκινήσει από το ΤΗΛΕΤΩΡΑ (νυν κανάλι 9) του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου, μετά ενεφανίσθη στο ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ (τότε TELE-CITY), αργότερα έθεσε υποψηφιότητα με το ΛΑΟΣ στις εκλογές του 2007, ενώ προτίμησε τη Νέα Δημοκρατία σε αυτές του 2009.

Η εκπομπή του Δημοσιογράφου
Άρη Σπίνου (γνωστού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας)
"Στον Ιστό της Αράχνης"
στην οποία φιλοξενείται συχνά τον τελευταίο καιρό ο Νίκος Μιχαλολιάκος, Γενικός Γραμματέας Της Χρυσής Αυγής. Τα θέματα στα οποία καλείται ο Μιχαλολιάκος να εκφράσει τη γνώμη του είναι η μετανάστευση, η πολυπολιτισμικότητα και γενικώς θέματα που απασχολούν την ιδεολογική καθαρότητα της σκληρής γραμμής του "Κινήματός" του. Λίγο καιρό πριν διατηρούσε ο Πατήρ Πλεύρης την εκπομπή "Εδώ Ελλάς".


5) ALTER
Συχνά-πυκνά καλείται στην πρωϊνή εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά ο γνωστών φρονημάτων Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και οι Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης, Κυριάκος Βελόπουλος. Τον πολύ τελευταίο καιρό η εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα "Αθέατος κόσμος" ασχολείται με τη Θράκη, τη Μακεδονική Μειονότητα, το μεταναστευτικό και τις επιπτώσεις του, και γενικά θέματα που άπτονται της "Εθνικής Ασφάλειας".
Η θέση του είναι, όπως λέει ο ίδιος, η αναζήτηση της αλήθειας αν και από ό,τι φαίνεται την έχει ανακαλύψει εδώ και καιρό, αλλά προφανώς φοβάται να την πει…λόγω δημοκρατικών πεποιθήσεων. Συνήθεις καλεσμένοι του οι Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης, Κυριάκος Βελόπουλος, Θεόδωρος Κατσανέβας κα.


6) ΕΤ 3:
Το εβδομαδιαίο Κυριακάτικο μήνυμα του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου, βρίθει από Εθνικιστικές κορώνες και φοβικά σύνδρομα Αφελληνισμού.
Δεν είναι τυχαίο ότι το ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ λαμβάνει τηλεοτπική εικόνα κάθε Κυριακή από την Ετ3 και δεν προτιμάει, για παράδειγμα, να συνθεθεί με οποιαδήποτε εκκλησία λειτουργεί ο Ιερώνυμος.
Αυτό σημαίνει "Η Θρησκεία ως όπιο του Λαού".


7) http://worldtv.com/xatv/ (διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής)


Β) Κάποιες Εφημερίδες φίλα προσκείμενες στον "Χώρο":

1) Α1
(Έντυπη και διαδικτυακή κομματική εφημερίδα του ΛΑΟΣ)


2) ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
(διαδικτυακή εφημερίδα του προσχωρήσαντος στον ΛΑΟΣ και ιδρυτή του 
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Μάκη Βορίδη)

3) ΣΤΟΧΟΣ
(Έντυπη και διαδικτυακή εφημερίδα ακροδεξιών φρονημάτων)

4) ΡΗΞΗ 
(Έντυπη και διαδικτυακή εφημερίδα Πατριωτικοαριστερών φρονημάτων)

5) ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ 
(όργανο της Κομμουνιστικής Τροτσκιστικής Ένωσης 4η Διεθνής.
Ασχολείται συχνά με το Μεταναστευτικό, πάντα με αρνητικό αλλά... ""φιλεργατικό"" πρόσημο)

6) ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
(Έντυπη και διαδικτυακή εφημερίδα του πρώην Χρυσαυγίτη και παρολίγον πολιτευτή του ΛΑΟΣ Δημήτρη Ζαφειρόπουλου)

7) ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
(Έντυπη και διαδικτυακή εφημερίδα του γνωστού χουντικού, δημοσιογράφου, συγγραφέα και εκδότη Γρηγόρη Μιχαλόπουλου)

8) ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
(Λαϊκή Εθνικιστική Εφημερίδα) του ομώνυμου Λαϊκού Συνδέσμου


ΥΓ: Συχνή η "Πατριωτική" αρθρογραφία του Θέμου Αναστασιάδη στο Πρώτο Θέμα και του Μάκη Κουρή στο Παρόν. Πολύ συχνά επίσης δημοσιεύουν γκάλοπ για Εθνικά θέματα.


Γ) Ευρείας κυκλοφορίας Περιοδικά,
φίλα προσκείμενα στον "Χώρο": 

1) PATRIA
Περιοδικό Πατριωτικών και Εθνικιστικών απόψεων, διατηρεί και ιστοσελίδα στο διαδίκτυο. Ενδεικτικό των φρονημάτων του περιοδικού είναι η διαφήμιση του καινούργιου τεύχους στο διαδικτυακό του τόπο: "Το 20o τεύχος του PATRIA κυκλοφορεί από την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στα πρακτορεία τύπου της Επαρχίας με κύριο θέμα την άλλη Ελλάδα, του πατριωτισμού και του αγώνα. Επίσης προσφέρει την ιστορική ταινία "Γράμμος-Βίτσι" σε απάντηση στον Βούλγαρη και την αριστερή προπαγάνδα".

2) ΑΡΔΗΝ 
(Έντυπο και διαδικτυακό περιοδικό Πατριωικοαριστερών φρονημάτων)

3) ΕΛΛΗΝΟΡΑΜΑ
(του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου)

4) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
(του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αδώνιδος Γεωργιάδη)

5) ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
(του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αδώνιδος Γεωργιάδη

6) ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
(τα λόγια περιττεύουν)

7) ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ 
(του ΜΕΤΩΠΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)


Δ) Εκδοτικοί οίκοι φίλα προσκείμενοι στον "Χώρο":

1) ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

2) ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΙΣ

3) ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ 

4) ΛΟΓΧΗ


5) ΝΕΑ ΣΠΑΡΤΗ

(χρυσαυγιτικών ιδεωδών)


6) ΚΑΔΜΟΣ

7) ΠΕΛΑΣΓΟΣ
(Του Χρ. Γιαννάκενα, πολιτευτή του ΛΑΟΣ)

8) ΗΛΕΚΤΡΟΝ
(ο βασικός εκδοτικός οίκος των βιβλίων του Κωνσταντίνου Πλεύρη)

9) ΑΚΡΟΚΕΡΑΜΟ

10) ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
(Ελωχίμ, Νεφελίμ, Πολέμαρχος του Θεού κ.τ.λ.)

11) ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΝ ΦΩΣ


Ε) Ιδρύματα:
Ιδρυμα Ίωνος Δραγούμη
(ίδρυμα Πολιτικο-ιδεολογικής προπαγάνδας του ΛΑΟΣ με πρόεδρο τον Καθηγητή του Πανεπιστήμιου Πατρών Χρίστο Γούδη).

ΣΤ) Ραδιοφωνικοί Σταθμοί φίλα προσκείμενοι στον "Χώρο":
1) ΡΑΔΙΟ-CITY
(το ραδιόφωνο του ΛΑ.Ο.Σ.)

(διαδικτυακό εθνικιστικό ραδιόφωνο)

Ζ) διαδικτυακοί τόποι φίλα προσκείμενοι στον "Χώρο":
Οι σελίδες όλων των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ., της ΝΕ.Ο.Σ. (Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ.), Της Φ.Ο.Σ. (Φοιτητική Παράταξη ΛΑ.Ο.Σ.), των εφημερίδων και των οργανώσεων γενικότερα του "χώρου",
των Οικολόγων, των Συνδικαλιστών, των γυναικών της Χρυσής Αυγής.
Γενικά το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από πατριωτικές, εθνικιστικές, εθνικοσοσιαλιστικές, μέχρι και Αριστερές Πατριωτικές σελίδες.

Αναφέρω ενδεικτικά τις παρακάτω:
(του Σπύρου Χατζάρα)
(μπλογκ "πατριωτικη αριστερα")
(βίντεο από όλους τους βουλευτές του ΛΑΟΣ, Χατζάρα κ.α)
(μάλλον έχει διακόψει τη λειτουργία του. Βίντεο από ΛΑΟΣ, Πλεύρη κτλ)
(το διανοουμενίστικο πατριωτικό site)
http://www.greekalert.com/
(με 235 αναγνώστες)
(οι δεξιοί της Νέας Δημοκρατίας)
(Ελληνική Εθνικιστική Διαδικτυακή κοινότητα)
(διαδικτυακή σελίδα της Χρυσής Αυγής)
(η σελίδα του γνωστού "σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, ανάκλιντρα…" Δημοσθένη Λιακόπουλου, με ειδήσεις, βίντεο και σχόλια "Ελληνόψυχων")
(σε μόνιμη εδώ και καιρό σκληρή αντιπολίτευση με τον ΛΑ.Ο.Σ.
Έχουν κλίση προς Σαμαρά ή Χρυσή Αυγή;...)


Η) Βιβλία φίλα προσκείμενα στον "Χώρο":
Όλα τα βιβλία του "Πατριάρχη" του χώρου Κωνσταντίνου Πλεύρη με αποκορύφωμα το
"Εβραίοι, όλη η αλήθεια", 
το best seller 
"Όχι στην παλιά πόλη" του Νίκου Χιδίρογλου,
(συμβούλου του πρώην Υπουργού Εθν. Άμυνας Μεϊμαράκη), 
το "Όσοι ζωντανοί" του Ίωνος Δραγούμη,
τα βιβλία που αφορούν στον Μεταξά, 
τα βιβλία του Δενδρινού 
του 
Δημόπουλου
του
Αριστοτέλη Καλέντζη
και πολλά άλλα.


Για το τέλος, μερικά ενδεικτικά αλλά απολαυστικά αποσπάσματα από το Φόρουμ "Εκκλησία Του Δήμου" του Αδώνιδος Γεωργιάδη.
Ο/Η Άδωνις Γεωργιάδης λέει:
14/09/2009, 21:08
Όλες οι παρατηρήσεις είναι αποδεκτές, όμως οφείλετε όλοι να δείχνετε και εμπιστοσύνη στο κόμμα και στον Πρόεδρό μας. Δεν σου ζήτησα να γίνης Κομμουνιστής (μπρρ…προς Θεού!)

Ο/Η pafi λέει:
06/07/2009, 04:42
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΠΟΤΕ!ΣΑΣ ΕΧΩ ΨΗΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΤΟ 2009.ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΣ Χ.Α!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑ ΜΑΧΗΤΕΣ!ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ,ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ….ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!
Ο/Η Άδωνις Γεωργιάδης λέει:
07/07/2009, 04:52
Δεν απαξιώνω τον αγώνα υπέρ της πατρίδος κανενός! Όμως απήντησα στην παρατήρησή σου. Ο φόβος ότι θα χάσουν τις καρέκλες τους, τους κινητοποίησε και ο φόβος αυτός προήλθε από το 7,2. Θα εκφράσω όμως την πλήρη μου ικανοποίηση για το γεγονός ότι η Χ.Α. νίκησε κατά κράτος την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη που έχει την πολιτική της σημασία, ως προς την στροφή που πήρε η Ελληνική Κοινωνία, το ίδιο ενδιαφέρον είναι ότι το ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ νίκησε την ΔΡΑΣΗ, επίσης ευχάριστο γεγονός. Όμως το μείζον γεγονός παραμένει η νίκη του ΛΑ.Ο.Σ. αυτό είναι που ανέτρεψε τα δεδομένα

Ο/Η Άδωνις Γεωργιάδης λέει:
11/09/2009, 08:12
Θα σας μιλήσω ως Ιστορικός, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει την πολιτική σκέψι και ευφυία του Φιλίππου του Β’ του πατρός του Μ. Αλεξάνδρου. Ποτέ δεν μπορούσαν οι αντίπαλοί του να τον νικήσουν, διότι ήταν πάντα απρόβλεπτος. Τελικά πήρε μια ασήμαντη Μακεδονία και παρέδωσε μία Αυτοκρατορία!…

Ο/Η Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ λέει:
11/09/2009, 20:25
Αγαπητέ Άδωνη, θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με την υποψηφιότητα του κύριου Ζαφειρόπουλου. Δεν είναι κάπως ακραίος? Θα ήθελα τη γνώμη σου αγαπητέ.
http://melostisneos.wordpress.com/

Απάντηση
Ο/Η Άδωνις Γεωργιάδης λέει:
12/09/2009, 08:38
Όπως είπα και σήμερα στον ΣΚΑΪ δεν μπορούμε να θέσουμε όριο για την αποδοχή μιάς υποψηφιότητος, το τί έλεγε κάποιος πριν. Αυτό που μας νοιάζει είναι το τί πρεσβεύει τώρα. Ο κ. Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, επειδή τον γνωρίζω καλά σας λέω ότι είναι εξαιρετικά σοβαρός και φυσικά ευπρόσδεκτος στον ΛΑ.Ο.Σ. Και του εύχομαι καλή επιτυχία. Υπενθυμίζω ότι τα ίδια ακριβώς έγραφαν και έλεγαν και για τον Μάκη Βορίδη και τώρα έχουν καταπιεί την γλώσσά τους.

Ο/Η Άδωνις Γεωργιάδης λέει:
22/08/2009, 14:00
Μά ποιός μπορεί να θέλει να αγοράσει ένα dvd με την φλεγομένη Αθήνα; Γι’αυτό σας λέω ότι έχουν εγκεφαλική βλάβη: “των οικιών ημών επιμπραμένων ημείς άδωμεν”

Ο/Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ λέει:
04/09/2009, 09:24
ΚΑΛΗΜΕΡΑ κ.ΑΔΩΝΗΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΝΑΣ ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΕ ΨΗΦΟ…ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΩΝ ΛΗΓΟΥΝ ΜΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΚΗ.ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ, ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΛΥΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΦΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ (ΦΥΣΙΚΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ) .Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ, ΜΕ 3 ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ .ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ 2 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΒΥ ΒΟΟΜ ΣΕ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ..ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ..ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ .ΗΤΑΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΟΠΑΙΔΑ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ . ΟΛΛΑΝΔΙΑ , ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ , ΒΕΛΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΙΑ . ΠΡΙΝ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΕΥΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ , ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣΑΒΟΥΡΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΘΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ. ΕΝΑ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΑΤΟΜΩΝ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΣΥΝΟΛΟ ΛΕΥΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ .ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3000 ΧΡΟΝΙΑ , ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ (ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ , ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΙΝΔΟΥΣ , ΚΙΝΕΖΟΥΣ ).ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΔΟΣ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΟΒΜΒΑ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ , ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ , ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ DNA ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.ΔΩΣΤΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΥΚΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΑΜΕ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ CATERING , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ

Ο/Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ λέει:
14/09/2009, 22:15
ΟΚ!ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ !ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΥΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΓΕΝΟΒΟΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΕΝΟΥΝ ΕΧΡΩΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΑΙΔΑ

Ο/Η Jampoy λέει:

14/09/2009, 20:50
Σαν ο Χίτλερ να είχε κι ένα δίκαιο περί Άριας φυλής..Ας το σκεφτούμε.

16 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστώ πολύ. Μου πήρε κάποιο χρόνο αλλά χάρηκα αυτήν την καταγραφή του μίσους. Δεν είχα ξαναδει το blog σου και έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί δεν είχα ξανασυναντήσει τόσο λεπτομερές blog γύρω από τη μουσική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο φιλε. πολυ εμπεριστατωμενη κριτικη.

    καλη συνεχεια

    @*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε, σε ευχαριστώ για τα λόγια σου. Καλή συνέχεια και σε σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια για την ολοκληρωμενη σου ερευνα.
    Για να ξερουμε απο που να φυλαγομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Domatio 13, σε ευχαριστώ πολύ. Θέλω να σου πω κάτι. Όταν ασχολιόμουν με την ανάρτηση, ανακάλυψα πως ήταν τόσοι πολλοί οι Εθνικοί δίαυλοι οπότε απο τη μία δεν μπορούσα να τους καταγράψω όλους (και δεν τους ξέρω κι όλους) ενώ από την άλλη συνειδητοποίησα πόσο έχει διεισδύσει η άποψη αυτή σχεδόν σε όλους τους πολιτικούς χωρους και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Είναι ασύλληπτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να προσθεσω τη σχολη εκπαιδευτηριο πολεμικων τεχνων του χρυσαυγιτη Δ.Γλεντζακου με πολυωρη μεταμεσονυχτια διαφημιση στο τηλεαστυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδες; αυτό το "κανάλι" δεν το ήξερα. Θα το ψάξω όμως. Σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρακαλω.
    Απο και τα γυμναστηρια συνηθως ξεκιναει η στρατολογηση των μαχιμων χρυσαυγιτων,οπως κ απο τον
    Π.Σ.Ε.Ε.Δ.
    Αν θες μπορω να σου πω και τον προμηθευτη αναβολικων των μπατσων κ γενικα ολων αυτων.Δεν ειναι αναγκη να με πιστεψεις βεβαια αλλα επειδη πολλοι προμηθευονται απο εκει κ δεδομενου οτι το κανει κ το λεει κ ανοιχτα κ ο ιδιος οτι τους δινει και κανεις δεν τον πειραζει χρονια τωρα κατι σημαινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για πες μου. Αν τυχόν δεν θες να το γράψεις εδώ στείλε mail στη διεύθυνση επικοινωνίας που υπάρχει στην πρώτη σελίδα του blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EFFECTIVE GYM,Μαχης αναλατου & Σαρκουδινου πανω απτο βενζιναδικο στο Νεο Κοσμο.Ζητα τον Αντρεα να σου δωσει οτι αναβολικο θες.Σε εστειλε(αν δεν εχει ψοφησει)ο Πετρος,45αρης ασπρομαλλης κοντος που ειχε μια τρυπα γυμνναστηριακι στην λουιζης ριανκιουρ στους Αμπελοκηπους και αργοτερα σεβαστουπολεως πισω απο τη βιοδιαγνωστικη κηφησιας,τωρα εκει ειναι σχολη καρατε(ρουφιανος των μπατσων εχει σχεση με το "Μανωλη" γνωστος πελατης της ασφαλειας που κυκλοφορουσε με ασπρο παλιο εσκορτ καμπριο και αναμεσα σε αλλα επαιρνε/παιρνει? προστασια απο μαγαζια)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν δεν το έχεις ήδη αναφέρει ή απλά δεν το έχεις πετύχει ακόμα, αξίζει τον κόπο να το μελετήσεις γιατί μιλάμε για το απόλυτο highlight : http://xabooks.blogspot.com

    Από μπλούζες μέχρι αναπτήρες.

    Κατά τ'άλλα, η Χρυσή Αυγή μπήκε για τα καλά στη καθημερινότητά μας και έχουμε να περιμένουμε πολλά από εδώ και πέρα.
    Το μεγάλο πρόβλημα είναι με αυτά που δεν περιμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ναι, το ξέρω το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό "βιβλιπωλείο".
    Αν και μη ρατσιστες όπως ισχυρίζονται, έχουν και την κλασική μπλούζα "White Power".
    Δεν φταίνει αυτοί, οι άλλοι φτάινε που είναι μαύροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://turbogr.wordpress.com/2012/05/14/%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-turbo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ πόσο καιρό μέρες μάζευες το υλικό;;;

    Αξιόλογη Δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν έκατασα επι τούτου να μαζέψω το συγκεκριμενο υλικό.
    Απλά σκέφτηκα μια μέρα να κάτσω και να καταγράψω πόσες διόδους εθνικιστικού περιεχομένου γνωρίζω. Άρχισα λοιπόν να τις καταγράφω στο μυαλό μου και μετά στο πληκτρολόγιο.
    Δεν ήταν πολύς ο χρόνος της συγκομιδής. Απλά έπρεπε να τις βάλω σε μια σειρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή