Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΕΝΑ..."ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ" ΔΩΡΟ


Σε λίγες μέρες (25/02/10) αυτό το blog κλείνει ένα χρόνο ζωής.

Σκεφτόμουν λοιπόν τι θα μπορούσα να σας παρουσιάσω ως δώρο, ως "ιδεολογικό" δώρο.
Το σκέφτηκα, το σκέφτηκα και τελικά κάτι... βρήκα.

Σε λίγες μέρες (ο χρόνος ανάρτησής του δεν εξαρτάται μόνο απο μένα, θα καταλάβετε γιατί...) θα αναρτήσω αυτό το "δώρο" και τότε θα μου πείτε τη γνώμη σας.

Μπορεί να σας φανεί περίεργο, και για μένα ήταν πολύ περίεργο, μπορεί να μην είναι καν δώρο. Μπορεί κάποιος να το έχει κάνει ήδη, εγώ πάντως δεν το είχα ξανασκεφτεί.

Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας και τις κουβέντες που είχαμε εδώ κι ένα χρόνο.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Τα λέμε σε λίγες μέρες...

4 σχόλια:

  1. Σου εύχομαι να έχεις τη δύναμη και την όρεξη να συνεχίσεις αυτό που ξεκίνησες πριν από ένα χρόνο. Ο διάλογος που ακολουθούσε κάθε φορά μετά από μια ανάρτηση ήταν δίχως άλλο ενδιαφέρων. Συνήθως τέτοιες αφορμές είναι μια καλή ευκαιρία για απολογισμούς. Θα μπορούσες να ετοιμάσεις μια τέτοια ανασκόπηση και να μας μιλήσεις για τα θέματα που σε απασχόλησαν αυτόν τον χρόνο, για αυτά που θα ήθελες να ασχοληθείς αλλά δεν πρόλαβες, για το αν θα αλλάξει ή όχι η θεματική από εδώ και μπρός και για τα συμπέρασματα/αξιολόγηση ως τώρα.

    M.d.T.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμένουμε... και χρόνια πολλά ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι πολύ αξιόλογο το ιστολόγιό σου και είναι τιμή μου που σε διαβάζω,άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί σου!
    Εύχομαι λοιπόν να συνεχίσεις έτσι μαχητικά και αταλάντευτα το δρόμο σου και να είσαι σίγουρος οτι πολλοί σε υποστηρίζουμε.
    Χρόνια πολλά λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ όλους για την ενθάρρυνση

    Μ.d.Τ. δεν θα είναι απολογισμός. Επειδή είμαι λίγο "λόλας" σε κάποια πράγματα... θα δεις. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο και μπορεί να μη θεωρηθεί και δώρο γιατί... δεν είναι δώρο. Τέλος πάντων.

    HappyHour σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές

    NANTIA-BAD RELIGION 7 Φαντάσου να συμφωνούσαμε σε όλα τι θα έγραφες. Αυτό το "είναι τιμή μου" λίγο υπερβολικό είναι αλλά με κάνει να θέλω να προσπαθήσω περισσότερο για αυτό το blog και για όλους εσάς που σχολιάζετε, συμφωνείτε, διαφωνείτε ή και με βαριέστε κάποιες φορές. Σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου.

    Σας ευχαριστώ όλους πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή