Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΡΕΑΛΙΣΜΟΣ...


"Ανάβουμε ένα κερί για τον Αλέξανδρο σε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στη βία χωρίς βία", είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου από το χώρο συγκέντρωσης στο σταθμό του Μετρό στο Περιστέρι όπου το ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε μια σιωπηρή εκδήλωση διαμαρτυρίας, με τους πολίτες να κρατούν αναμμένα κεριά εις μνήμην του νεαρού που βρήκε τραγικό θάνατο το Σάββατο το βράδυ.

Τελικά, είμαστε ένας λαός γεμάτος ψυχικά σύνδρομα (sic. κόμπλεξ) και ανούσια πολιτική δράση. Για αυτό και τόσο καιρό δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τις βαθιά πολιτικές κινήσεις του Γεωργίου Παπανδρέου του Νεότερου.

Ενώ εκείνος, ως μεγάλος πολιτικός ηγέτης και οραματιστής, είχε γιορτάσει την Ανάσταση από τις 9/12/08, εμείς, ως συντηρητικοί και ανοραμάτιστοι, περιμέναμε τον Απρίλιο για να Αναστηθούμε.

Ενώ Εκείνος έδινε μάχη για να μην κάψει τα σοσιαλιστικά χεράκια του από το κερί, που σαν δάκρυα έριχνε τις στάλες του με αφορμή τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, εμείς διαμαρτυρόμασταν με υβριστικά συνθήματα και ανούσιες βιαιότητες για το θάνατό του.

Ενώ Εκείνος στις 9/12/08 γιόρταζε την Ανάσταση - αφού βέβαια πάθη και ταφή είχαν προηγηθεί - εμείς κοιμόμασταν τον ύπνο τον βαθύ και τυρβάζαμε.... περί άλλων.

Οι επόμενες αντιπολιτευτικές κινήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα είναι οι εξής:

1) Κατάθεση Λαμπάδας ως το μπόϊ του Γιώργου στην Μητρόπολη Αθηνών για τα άτομα που εργάζονται με καθεστώς stage.

2) Με τα γόνατα αναρρίχηση στην Παναγία Της Τήνου, περί υγείας της Κωνσταντίνας Κούνεβα.

3) Πραγματοποίηση Εξορκισμού στη Νέα Δημοκρατία στον Ιερό Ναό Χριστού Των Σπάτων

4) Ευχέλαιο για τους απεργούς του Λαναρά.

5) Αρτοκλασία στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπέρ Κουκουλωθέντων Και Αγιασθέντων Τιμίων ΝεοΔημοκρατικών Και Πασοκικών Σκανδάλων

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ...

2 σχόλια: