Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

(ΛΑ.Ο.Σ. Νο 6) ΚΟΥΤΣΟΙ-ΣΤΡΑΒΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...



Αντιγράφω απο το πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ. :

"... Τα λαϊκά κόμματα απορρίπτουν αυτό το μοντέλο της ψεύτικης πολιτικής διαίρεσης της κοινωνίας μας σε "Δεξιά-Κέντρο-Αριστερά" και αντιπροτείνουν ένα μοντέλο οριζόντιας διαίρεσης σε "Πλούσιος-Προνομιούχους-Μη Προνομιούχους..."

"... Οι ιδεολογικές θέσεις των Λαϊκών Κομμάτων δεν ταιριάζουν στον άξονα "Δεξιά-Κέντρο-Αριστερά" καθώς περιλαμβάνουν σημεία που ανήκουν, σημεία τα οποία τα τοποθετούν, και στις τρεις αυτές κλασσικές τοποθετήσεις, κάποια στη Δεξιά, κάποια στο Κέντρο και κάποια στην Αριστερά, ανάλογα με το ποιές θέσεις εξυπηρετούν καλύτερα τα συμφέροντα των " Μη- Προνομιούχων" πολιτών την κάθε φορά..."

Άρα από ό,τι καταλαβαίνω, αυτά που λέει τόσο καιρό ο Καρατζαφέρης περί "Ενοίκων στην ίδια Πολυκατοικία", όπου Νέα Δημοκρατία και Λ.Α.Ο.Σ. πρέπει να τα "βρουν" για το καλό του τόπου, δεν ισχύουν. Γιατί αν το τρίπολο "Δεξιά-Κέντρο-Αριστερά" δεν τον εκφράζουν, τότε δε μπορώ να καταλάβω πως θέτει το κόμμα του στην Πολυκατοικία της Δεξιάς ή γιατί δε το έθεσε ποτέ στην Πολυκατοικία της Αριστεράς (αν υπήρχε...);

Αν θες Καρατζαφέρη, ντε και καλά, να αποδείξεις ότι δε σε ενδιαφέρουν δίπολα και τρίπολα και ότι συμφωνείς και υποστηρίζεις ό,τι καλύτερο υπάρχει ακόμα και στην Αριστερά, τότε πως γίνεται να υποστηρίζεις σταθερά τη Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη σου να προέρχονται απο Δεξιά και Ακροδεξιά;

Επίσης πες στον Μπουμπούκο σου, που έχει βρει τόσο φιλόξενη στέγη στην πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα με εκείνους τους δύο γελοίους δημοσιοκάφρους, που χαριετίζονται μαζί του, πες λοιπόν στο Μπουμπούκι σου να δαβάσει το πρόγραμμα του Λ.Α.Ο.Σ. καλύτερα. Γιατί στη χθεσινή "Ελληνοφρένεια" έπαιξε απόσπασμα από την υπέροχη αυτή εκπομπή, που έδειχνε το βουλευτάκο σου να λέει ότι ο Μπερλουσκόνι είναι μεγάλος ηγέτης γιατί κατάφερε να εξαφανίσει την Αριστερά από την Ιταλία. Μάλιστα χαρακτήρισε την ενέργειά του αυτή ως "ποίημα". Αααα και κάτι άλλο: Πες του να κόψει και το ύφος του ξερόλα και άνετου γιατί δεν είμαστε όλοι μαλάκες σε αυτή τη χώρα.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΕΓΙΣΤΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ "ΛΑ.Ο.Σ." ΣΕ "ΚΟΥΤΣΟΙ-ΣΤΡΑΒΟΙ-ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,
ΕΣΕΝΑ
ΤΟΝ
ΑΡΧΙΔΗ(Α)ΜΟΚΡΑΤΗ

3 σχόλια:

  1. Αρκεί να δεις τη σημερινή συνέντευξη του Μπαρμπα-Γιώργου στον κυριακάτικο Τύπο. Σύμφωνα με τη σημερινή ομολογία του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. το κόμμα του τελικά ανήκει χωροταξικά-ιδεολογικά στη δεξιά παράταξη (πολυκατοικία λαϊκιστί).Το προφανές με λίγα λόγια.

    Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι σε επόμενη συνέντευξή του θα μας πει κάτι άλλο. Το κείμενο της ιδρυτικής διακήρυξης του ΛΑ.Ο.Σ. πάντως αναιρεί τον Γ.Κ.

    Μήπως ο Γ.Κ. είναι ο μεγάλος γκουρού της πολιτικής ανάλυσης και εμείς απλά δεν τον έχουμε καταλάβει ακόμη; Από πότε η ιδεολογική συνέπεια είναι αρετή;
    M.d.T.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο παντα φιλε η ιδεολογική συνεπεια ηταν αρετη, αλλα κατι υπερδημοκρατες σαν τον Καρατζαφερη την εχουν καταντησει λαστιχο. Αλλα δε φταιει αυτοσ.Βρισκει και κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακριβώς όπως το λες. Ούτε η Δεξιά ούτε η Αριστέρα φαίνεται να ενοχλείται από τις ιδεολογικές διεισδύσεις του Γ.Κ. Ένας από τους λόγους είναι πως κανείς από τους σημερινούς πολιτικούς έχει την πνευματική ευστορφία να μας εξηγήσει τι σημαίνει σήμερα Αριστέρα και Δεξιά. Οι ίδιοι έχουν δαιμονοποιήσει τους όρους αυτούς και τους έχουν αφήσει να γεμίζουν σκόνη.
    M.d.T.

    ΑπάντησηΔιαγραφή