Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ...


Ο Άδωνις (ο γνωστός) επιτίθεται στο ΚΚΕ και γενικότερα στην Αριστερά εδώ και πολύ καιρό, χρόνια τώρα.
Μέχρι τώρα οι επιθέσεις του αφορούσαν κυρίως την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά
(επικεντρωνόταν στην Αναρχική, που δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από εξωκοινοβουλευτική και απλωνόταν μετά σε ό,τι αριστερό κυκλοφορεί) και τις διάφορες αριστερές φοιτητικές οργανώσεις των Πανεπιστημίων.
Τώρα πλέον έχει ξεσαλώσει με τις ευλογίες και την (α)έμμεση υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Το βιολί αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια και αρκετές φορές ήταν συμπαραστάτης του όπως και σήμερα, ο έτερος μεγάλος αντικομουνιστής του ελληνικού Κοινοβουλίου Θεόδωρος Πάγκαλος, γνωστός και μη εξαιρετέος.
Ανοίγω μια μικρή παρένθεση:
(Για να λέμε αλήθειες, ο αντικομμουνισμός του ΠΑΣΟΚ είναι γνωστός και εμφανής
από τα χρόνια του Ανδρέα ακόμα. Πώς αλλιώς θα ανακοίνωνε τέτοιες παπαριές στη διακύρηξη της «3ης Σεπτέμβρη», και πώς αλλιώς θα μπορούσε να αλώσει την αριστερή συνθηματολογία, να την εγκολπώσει στα πλαίσια του «Κινήματος» και τελικά να μην τηρήσει ούτε μια λέξη εκείνης της διακήρυξης; Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε εκ χαρακτήρος να είναι κάτι άλλο παρά αντικομμουνιστικό αλλά ταυτόχρονα όσο κομμουνιστικό χρειάζεται για να προσελκύσει τον μεταδικτατορικό ψηφοφόρο).
Το ΛΑΟΣ τώρα ιδεολογικά τίθεται στην απέναντι πλευρά του φάσματος αν και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να προσελκύσει αριστερούς ψηφοφόρους (κυρίως από το ΚΚΕ). Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Καρατζαφέρη να μοστράρει με εκείνη τη μικρή προτομή του Τσε Γκεβάρα στο γραφείο του;
Συνεπώς ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ προσπάθησαν με διαφορετικούς τρόπους και σε διαφορετικές εποχές να αλώσουν τις ψήφους της Αριστεράς. Το ΠΑΣΟΚ τα κατάφερε τόσα χρόνια πολύ καλά, το ΛΑΟΣ όχι και τόσο (για προφανείς λόγους) αλλά δεν τα πήγε και άσχημα για… ΛΑΟΣ.
Ο Άδωνις είναι ειδική περίπτωση κοινοβουλευτικού. Τηλεπωλητής βιβλίων, ιστορικός γνωρίζων τα πάντα, Μεταξικός, Πλευρικός και Αντικομμουνιστής με τηλεοπτικά και εσχάτως κοινοβουλευτικά παράσημα.
Το σπουδαιότερο όμως σε σχέση με την παρούσα ανάρτηση είναι πως παριστάνει (ο ίδιος βέβαια είναι πεπεισμένος) τον αρχαιογνώστη, και κυρίως τον καθαρό φορέα του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, το χειρότερο δε είναι πως ο κόσμος τον πιστεύει.
Ας δούμε λίγο παρακάτω τι σχέση μπορεί να έχει αυτός ο άνθρωπος με το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα των Προγόνων του (δικοί του είναι αφού αυτός τους καταλαβαίνει μόνο τόσο καλά).

Το έχω γράψει και σε μια παλιότερη ανάρτηση: αυτοί οι τύποι του ΛΑΟΣ είναι εξαιρετικά πιο επικίνδυνοι από τους Χρυσαυγίτες και τους υπόλοιπους ΥπερΠατριώτες.
Ξέρουν το παιχνίδι πολύ καλά, έχουν τα ΜΜΕ με το μέρος τους, ντύνονται με μεγάλη επιτυχία το μανδύα της Δημοκρατίας και πολλές φορές ανατριχιάζω στο ενδεχόμενο να έχουμε κάποιον από αυτούς επικεφαλής σε υπουργείο ίσως (λέω ίσως) μέσα από τη δημιουργία Κυβέρνησης… συνεργασίας.
Το ΠΑΣΟΚ άλλωστε το φωνάζει από παλιά: ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ στην εξουσία. Ποτέ δεν ξέρεις…
Θαυμάστε τον γνήσιο απόγονο του Σωκράτη:
  • ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ

από ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ .Δευτ. Ιούλ. 05, 2010 9:04 am  
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κυβερνήσουμε για να σώσουμε την πατρίδα. Για να κυβερνήσουμε πρέπει να μας ψηφίσουν. Εάν για να μας ψηφίσουν πρέπει να πάμε στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, τότε θα πάμε και εκεί και όπου αλλού χρειαστεί. Πολιτικό μου πρότυπο είναι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Όσο δε πιο πολύ τον υβρίζουν οι Αριστεροί τόσο αυξάνει τα ποσοστά του και κρατά την εξουσία σώζοντας την Ιταλία από μία Αριστερά πολύ πιο επικίνδυνη από την δική μας. Λες να μην υπήρχαν και στο κόμμα του και ψηφοφόροι του που γκρίνιαξαν και για τα μοντέλα υποψήφιες και για τα πάρτυ και για το βαμμένο μαλλί και τις πλαστικές κλπ; φυσικά και υπήρξαν! Άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν ότι το παιχνίδι σήμερα παίζεται στην επικοινωνία και ή είσαι μέσα ή έξω, πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Είναι αυτοί που μένουν πίσω αρνούμενοι να καταλάβουν την αλλαγή, όπου σύμφωνα με την δαρβινική θεωρία, αργά ή γρήγορα εξαφανίζονται. Ευτυχώς ο Μπερλουσκόνι δεν άκουσε όλους αυτούς τους γκρινιάρηδες και είναι εκεί για να προστατεύη την πατρίδα του. Σε διαβεβαιώ λοιπόν για να τελειώνουμε, όχι μόνον δεν έχω κανένα πρόβλημα με όσες εκπομπές παρουσιάζει η γυναίκα μου, αλλά είμαι πολύ ευτυχής με την επιτυχία της. Πράγματι πολλές ψήφοι θα έρθουν σε μένα από αυτήν την επιτυχία και με χαρά θα τις δεχθώ. Το ζητούμενο παραμένει να ανεβάσουμε το κόμμα και να διώξουμε τους άχρηστους. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία! Σταμάτα λοιπόν να επαναλαμβάνης "καρφιά" για την Ευγενία. Η άποψις σου κατεγράφη, η δική μου επίσης, ο κόσμος κρίνει, πάμε παρακάτω!

από ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Τρ. Ιούλ. 06, 2010 7:24 am
Το όνομα Μπερλουσκόνι γράφεται με -ι-. Ναι είναι ένα από τα πολιτικά μου ινδάλματα διότι εκμηδένισε την Αριστερά στην πιο αριστεροκρατούμενη χώρα της Ευρώπης και όποιος αυτό δεν το καταλαβαίνει είναι βλάξ...

Πρώτον και μόνον ότι παίρνοντας την εξουσία, έσωσε την Ιταλία από την λαθρομετανάστευσι με τους πιο σκληρούς αντιμεταναστευτικούς νόμους της Ευρώπης δεν είναι αρκετό για σένα; σου υπενθυμίζω ότι αρχικά το λαθρομεταναστευτικό κύμα, πήγαινε εξίσου στην Ελλάδα και στην Ιταλία, μετά τον Μπερλουσκόνι τους μαζέψαμε όλους. 
Επίσης η Ιταλική οικονομία αν εξακολουθή να υπάρχη και να είναι εκτός ΔΝΤ αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον Μπερλουσκόνι, ο οποίος με μέτρα ανάλογα με αυτά που προτείνουμε εμείς εδώ και που δεν μας ακούει κανείς, κρατά την Ιταλική Οικονομία ζωντανή…
…Η Ιταλική Αριστερά βεβαίως δεν έκανε εμφύλιο, ορθόν, όμως διέφθειρε όλη την Ιταλία επί πάρα πολλά χρόνια. Απεργίες συνεχείς, συνδικαλισμοί κλπ Εάν δεν είχε έρθει ο Σίλβιο η Ιταλία θα είχε προ πολλού χρεωκοπήσει. Άλλωστε γιατί νομίζετε ότι ενώ όλοι συνεχώς τον βρίζουν, αυτός συνεχώς κερδίζει στις Εκλογές; διότι οι Ιταλοί ξέρουν ποιος υπερασπίζεται τα συμφέροντά τους καλλίτερα.Τέλος, πότε είπα εγώ να μπη έστω και μία πόρνη στην Βουλή; ή πότε έβαλε καμμία πόρνη ο Μπερλουσκόνι; αυτά τα λένε οι Αριστεροί από σύμπλεγμα κατωτερότητος. Λίγη λάμψι τηλεοπτική έβαλε στην πολιτική σε εποχή που τα shows ευδοκιμούν. Τόσο κακό είναι;
από ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Τρ. Ιούλ. 06, 2010 7:50 amΤρίτον στο έχω πει 100 φορές, ότι δεν έχω κάνει καμμία συμφωνία ποτέ και με κανέναν για να με παίζουν ή για να μήν με παίζουν. Απλώς ξέρω καλώς ή κακώς το παιχνίδι της επικοινωνίας, αυτό προφανώς πουλάει και γι'αυτό με παίζουν όσοι με παίζουν. Επίσης δεν έχω ανακατευθεί ποτέ στην σταδιοδρομία της συζύγου μου, ό,τι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει μόνη της.
  • ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥαπό ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Πέμ. Ιουν. 10, 2010 5:00 pmΗ τηλεόρασι δεν μου λείπει αγαπητέ είναι η αλήθεια. Πάντως, ναι και εγώ πιστεύω ότι η Ευγενία είναι η καλλίτερή μου διαφήμισι και άσε τους ξινούς να λένε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου