Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΑΤΕΡΑ;;;;....


Πατέρα… άκουσες πατέρα;
Έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται εδώ κάτω; Σε έχουν ενημερώσει;
Είμαι πρωθυπουργός πατέρα, όπως ήσουν εσύ κάποτε, θυμάσαι; Είμαι πια ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. Όμως πατέρα… πατέρα μ΄ακούς, μ΄ακούς; Δε φταίω εγώ πατέρα…δε φταίω… οι Δεξιοί φταίνε, οι Νεοδημοκράτες. Άλλωστε τό ‘λεγες κι εσύ: «Ο Λαός -δεν ξεχνά- τι σημαίνει Δεξιά», το θυμάμαι αυτό το σύνθημα, πολύ αμυδρά… αλλά το θυμάμαι.
Τα έκαναν σκατά οι Δεξιοί και ο έλληνας έπεσε πάνω μου να τον σώσω… αυτός με ψήφισε, εγώ φταίω;
Ξέρεις… του είπα πως θα του δώσω λεφτά, πως θα είναι ελεύθερος, πως θα γίνουμε Δανία… μη φωνάζεις ρε πατέρα μέσ’ στο αυτί μου… τι είπες;… ούτε εσύ δεν έλεγες τέτοιες παπαριές;… απορείς πως με πιστέψανε;… ε καλά, γιός σου είμαι, τι σκατά, αν μη τι άλλο ξέρω να λέω ωραία ψέματα. Μην νομίζεις όμως… δεν τα κατάφερνα από την αρχή… όχι ότι δεν ήθελα να πω… απλά δεν μου έβγαιναν ωραία… φαινόμουνα και δε με πίστευε κανείς.
Έκανα ιδιαίτερα όμως… με ρώτησες με ποιόν;… με τον Θοδωρή πατέρα… τι ποιόν Θοδωρή, τον παλιό σου σύντροφο, τον Πάγκαλο μωρέ. Τι σπουδαίος άνθρωπος ρε πατέρα, τώρα τον εκτίμησα πραγματικά, ή που θα λέει ψέματα ή που θα τρώει… πολύ καλός σύντροφος.

Οι Δεξιοί φταίνε πατέρα, εκείνος ο Καραμανλής… όχι, όχι ο Μεγάλος, ο ανιψιός του, ο χοντρός, τον θυμάσαι καθόλου; Τι είπες;… ναι εντάξει εντάξει, μπαίνω στο προκείμενο.
Όλοι λένε πως τα έχω κάνει σκατά, πως κορόιδεψα τον κόσμο, πως είμαι ψεύτης, πως δεν είμαι αριστερός τώρα πια… τώρα γιατί γελάς, με το αριστερός γελάς;;… δηλαδή εσύ ήσουν αριστερός;… τελοσπάντων… λένε πως είμαι σκληρός και αδίστακτος, πως… εσύ όμως ξέρεις πατέρα πως δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.
Η πατρίδα κινδυνεύει και εμείς είμαστε το κόμμα… ναι εντάξει, το κίνημα ήθελα να πω, που νοιαζόμαστε για τον απλό άνθρωπο, τον μεροκαματιάρη…. ναι εντάξει, πέφτει πολύ ξύλο στους δρόμους από τους αστυνομικούς, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι οι σύγχρονες δημοκρατίες. Τώρα θα μου κάνεις κι εσύ μάθημα;… εσύ μωρέ πατέρα δεν ίδρυσες τα ΜΕΑ, εσύ δεν έκανες τόσες και τόσες σκούπες στα Εξάρχεια;… να το βουλώσω, δεν είναι έτσι τα πράγματα;… και πως είναι πατέρα; Κοίτα εγώ δεν πήρα για να τσακωθούμε, πήρα για να με συμβουλέψεις... όχι, όχι, δε θέλω να μου διαβάσεις την διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη… κι εσύ μια φορά πρέπει να τη διάβασες στη ζωή σου… τότε μπροστά σε όλους… άσε με να σου πω χωρίς να διακόπτεις…
Ξέρεις τι με πειράζει περισσότερο; Ότι σε ξεπατίκωσα και δεν μου βγήκε ρε γαμώτο. Έχω το επίθετό σου, είπα τα ίδια που έλεγες, έβρισα τη Δεξιά, προσπάθησα να κλέψω την Αριστερά, μέχρι και για Εθνική Κυριαρχία μίλησα και… τίποτα. Γιατί ρε γαμώτο, γιατί; Τι είπες;…άλλες εποχές οι δικές σου είπες; Μα εγώ δεν είπα ότι είναι οι ίδιες, άλλαξα κι εγώ κάποια πράγματα, με την εποχή προσπάθησα να πάω.
Τους είπα "πάμε" και οι μαλάκες δεν με ρώτησαν "που". Τους μίλησα για "Σοσιαλισμό ή Βαρβαρότητα", και συμφώνησαν. Έχω αλλάξει κάποια πράγματα, αλλά… τι είπες;… ότι τότε είχαμε βγει από τη Χούντα και ψάρωνε ο κόσμος… σε νόμιζε για αριστερό, ε; Ε, σε αυτό έχεις δίκιο… τι να πω;
Και εγώ τους είχα πείσει, αλλά τώρα ξέρεις τι λένε; Ότι εγώ είμαι η Χούντα… έλα ντε, πώς το λένε αυτό, πώς; Η αλήθεια είναι πως έχω βγάλει την αστυνομία στους δρόμους, καιρό τώρα…τι να έκανα; Ναι, ναι… τους στέλνω κι εγώ στα Εξάρχεια, πιάνουν κόσμο και κοσμάκη… έτσι δεν έκανες κι εσύ;… τι όχι μου λες, μεταξύ μας μιλάμε… μη λέμε ψέματα και μεταξύ μας… έπρεπε να το κάνω πιο χαλαρά λες, ε;… ε, σε αυτό μάλλον έχεις δίκιο… Σοσιαλισμός και στο καπάκι Ξύλο δεν πολυκολλάει… αλλά τι να έκανα;… αυτοί οι αριστεροί δεν ησυχάζουν με τίποτα, όλο παράπονα είναι.
Εγώ μέχρι και να συνεργαστούμε τους πρότεινα… ναι ρε πατέρα, για τα μάτια του κόσμου το είπα, δεν το εννοούσα… μα καμία εμπιστοσύνη δε μου έχεις;
Και στους υπουργούς μου είπα ότι θέλω να είναι αντιεξουσιαστές στην Εξουσία και… τι είπες, το παρατράβηξα λες;… ε τι να κάνουμε, άλλαξαν οι εποχές, τι να τους έλεγα δηλαδή «ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ»;… στο 2010 είμαστε, θα μου πέταγαν πέτρες… όχι εντάξει, δεν είμαι εντελώς μόνος μου.. υπάρχει ένα κόμμα… τον θυμάσαι τον Καρατζαφέρη… όχι, όχι δεν είναι πια Δεξιός, ανήκει στη Δημοκρατική Παράταξη, έχει γίνει δημοκράτης… είναι και στη βουλή, έχει δικό του κόμμα… ναι, ναι ο Καρατζαφέρης… με υποστηρίζει ο άνθρωπος… ναι ρε πατέρα, γιατί σου κάνει εντύπωση;… κάτσε να σου πω λίγο… μόνο αυτός με καταλαβαίνει… τώρα θα με αφήσεις να μιλήσω;… έχω λοιπόν κι αυτόν… με υποστηρίζει ο άνθρωπος αλλά… δε φτάνει ένας κούκος να φέρει την Άνοιξη… είναι και ο μαλάκας ο έλληνας που τώρα του 'ρθε να νιώσει απατημένος και δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί έτυχε σε μένα αυτό;… τόσα χρόνια τον κοροϊδεύατε, σε μένα βρήκε να την πει;… ααααα, ξέχασα να σου πω… με υποστηρίζουν και ο Μητσοτάκης με την κόρη του τη Ντόρα… ο παλιός σου φίλος ρε πατέρα, ο Κώστας… ΠΑΤΕΡΑ, ΠΑΤΕΡΑ, τι είναι αυτός ο γδούπος που άκουσα;,,,
ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

4 σχόλια:

  1. Δυναστείες ηλιθίων μας καταδυναστεύουν!

    Προτείνω φόρο μαλάκυνσης και αποβλάκωσης.

    Τα δέοντα Ελευθεριακέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σας φίλοι και σας ευχαριστώ για τα σχόλια, τα δέοντα και τις καλημέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα !

    Τ' άκουσες τα νέα πατέρα ; Έκανα τον σοσιαλισμό στάχτη, θα ντρεπονται οι αριστεροί να λένε ότι είναι σοσιαλιστές, τους την έφερα.

    Τι να πεις πια ρε συ Ελευθεριακέ, τι να πεις; Πολύ ωραία η προηγούμενη ανάρτηση με τα αποσπάσματα. Μήπως έχεις και κάτι από θέατρο του παραλόγου; Μάλλον αυτό μας ταιριάζει σαν εποχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή