Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

(Λ.Α.Ο.Σ. Νο 2) ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΕΣ
( τα bold δικά μου)
Τέλος να ρωτήσουμε κάτι και για την επανεμφάνιση της τρομοκρατίας.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ζήσαμε την διάλυση των Αθηνών. Πολιτικοί χώροι και ΜΜΕ επέτρεψαν σε αλήτες κουκουλοφόρους να στοχοποιήσουν την Δημοκρατία μας και την Αστυνομία. Η Αστυνομία και ιδιαιτέρως τα ΜΑΤ και η Άμεσος Δράση έγιναν στόχος. Πρέπει επιτέλους οι πολιτικές δυνάμεις να συμφωνήσουν ότι ο αστυνομικός είναι ο αρωγός της κοινωνίας και δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή σε κουκουλοφόρους και τρομοκράτες.
Η συνέντευξη δημοσιεύθηκε στο φύλλο της 21ης Φεβρουαρίου 2009 της εφημερίδας Α1
ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ: Αν δεν είναι αστείο, είναι σίγουρα επικίνδυνο ο κ. Πλεύρης να ισχυρίζεται, ότι κάποιοι έχουν στοχοποιήσει την Δημοκρατία μας. Ποιά Δημοκρατία κ. Πλεύρη; Έτσι έχετε καταλάβει ότι είναι η δημοκρατία; Μια Δημοκρατία που σας επιτρέπει να είστε βουλευτής, δεν μπορεί να είναι Δημοκρατία, μάλλον αποχαύνωση την βλέπω. Είναι ποτέ δυνατόν ένας δημοκρατικός άνθρωπος να ήθελε εσάς και την παρέα σας στην Βουλή; Νομίζετε πως έχουμε ξεχάσει ποιούς είχε μαζέψει ο αρχηγός σας όταν έφτιαξε το κόμμα του; Νομίζετε ότι έχουμε ψαρώσει επειδή στις τάξεις του Λ.Α.Ο.Σ. είναι ο καθηγητής Γουδής (ο διανοούμενος του κόμματος) και ο πρώην πασοκοφρουτάκιας Χρυσανθακόπουλος; Νομίζετε πως έχουμε ξεχάσει την προ λίγων ετών υποψηφιότητα του αρχιδημοκράτη μπαμπά σας με το Λ.ΑΟ.Σ.; (αλήθεια γιατί επιθυμούσε να εισέλθει στο κοινοβούλιο ο αξιότιμος μπαμπάς σας; Αν θυμάμαι καλά έχει γράψει και ένα πολύ ωραίο βιβλίο με τον τίτλο "ο Αντιδημοκράτης" ή κάνω λάθος;). Νομίζετε ότι δεν θυμόμαστε τα συνθήματα που ακούγονταν στα πρώτα συνέδρια του Λ.Α.Ο.Σ.; Κάτσε να δεις... ήταν ένα χαρακτηριστικό... εεε... αχ ναι το θυμήθηκα... "ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" έλεγε κύριε Πλεύρη.

Γιατί κύριε Πλεύρη πρέπει οι πολιτικές δυνάμεις να συμφωνήσουν πως η αστυνομία είναι αρωγός των πολιτών; Σε τι βοηθάει τόσο πολύ η αστυνομία, που απαιτείται πλήρης συμφωνία των πολιτικών δυνάμεων για τον θετικό ρόλο της; Αν εννοείτε βέβαια το διαχρονικό μπερτάκι που δίνει, θα συμφωνήσω μαζί σας. Η αστυνομία είναι αρωγός... όντως. Δέρνει ημεδαπούς, αλλοδαπούς, γέρους, νέους και παιδιά. Βέβαια ξέχασα, ότι για εσάς οι μετανάστες μόνο για ξύλο είναι... συγνώμη κύριε Θάνο μας , που δεν βγήκαμε να δείρουμε την Κούνεβα -την έχετε ακουστά;- και όλους τους μετανάστες που εργάζονται εδώ. Την επόμενη φορά θα επανορθώσουμε. Κάτι τελευταίο θα σας πω αρχιστρατόκαβλε των Ειδικών Δυνάμεων ( μήπως είναι τελικά μονάδα Ειδικών Αναγκών; ). Κάποιοι από εμάς, όταν ακούμε κάτι τύπους σαν και εσάς να κόπτονται για την Δημοκρατία, ανησυχούμε πολύ, μα πάρα πολύ. Ό,τι έχετε λοιπόν να πείτε, πήγαινε να το πείτε στην Ν.Ε.ΟΣ. , στην Φ.Ο.Σ. και σε καμιά κοπή πίττας των γυναικών του Λ.Α.Ο.Σ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ, ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙ.

2 σχόλια:

  1. Τα απολιφάδια της χούντας μιλάνε και για δημοκρατία..
    Ποιος μιλάει για δημοκρατία?ποιος?ο πλευρης..
    αν εχεις τον θεο σου δηλαδη που αυτό το ανθρωποειδες κτήνος που οπου βρεθεί και οπου σταθεί μιλάει τόσο απανθρωπα για ανθρωπους οπως οι μεταναστες,και ανθρωπους που παλευουν να αλλαξουν ολα αυτά τα σκατά που γινονται,έχει και το θρασος να μιλαει.
    Δε φταιει αυτός φιλε μου..
    Ο κοσμος φταιει..αυτός τον ψηφισε,αυτά θελει να ακουει..
    και φταιμε και εμεις που ασχολουμαστε με δαυτους..
    τετοιοι ανθρωποι πρεπει να ψυχοθεραπευονται απο το κοσμο και να απομωνονονται απο τη συνειδηση του..
    Επιτελους δηλαδη ας καταλαβουμε οτι δεν τους εχουμε αναγκη,ουτε αυτους,ουτε τη γνωμη τους,ουτε τη δημοκρατια τους..
    γεια χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γειά σου artistz.Έχειςσε όλα δίκιο. Η κοινωνία μας χρειάζεται μαζική ψυχοθεραπεία, είναι σίγουρο. Ελπίζω να σε ξανακούσω. Γειά χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή