Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

ΑΜΑΝ ΠΙΑ...




Συνέχεια βγαίνουν στο δρόμο εκείνοι οι κλασσικοί «περίεργοι», οι επαγγελματίες δημοκράτες, που λέει και ο Κακλαμάνης. Αυτοί που ενδιαφέρονται για ο,τιδήποτε και για οποιονδήποτε. Εεεε μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα πια. Θυμηθείτε, ότι είναι αυτοί που δεν μας άφησαν να απολαύσουμε τη γιορτινή ραστώνη, να γιορτάσουμε την γέννηση του καταναλωτικού Θεού μας, να πάρουμε και να δεχτούμε τα δώρα μας, να φιληθούμε και να ευχηθούμε χρόνια πολλά.
Κάτι η Κούνεβα, κάτι και εκείνος ο Γρηγορόπουλος, τα χέσαμε τα Χριστούγεννα. Και να ήταν μόνο αυτό; Κάποιοι ηλίθιοι ρομαντικοί συνεχίζουν να διεκδικούν, να φωνάζουν και να βγαίνουν στο δρόμο για ψύλλου πήδημα. Τα εμπορικά καταστήματα δεν μπορούν να ορθοποδήσουν (ενώ πριν πλούτιζαν…), οι χρηματιστηριακοί επενδυτές φοβούνται να εκτεθούν στην μανία τους όπως πριν ( μη σώσουν…), οι ξένοι επενδυτές αποκλείουν την Ελλάδα από τον επιχειρηματικό τους χάρτη ( ενώ πριν ήταν ο πρώτος επενδυτικός τους προορισμός…), ο καλοκαιρινός τουρισμός φαίνεται ότι θα διανύσει περίοδο ισχνών αγελάδων ( ίσως έτσι να βάλουν μυαλό νησιωτικοί δωματιούχοι και εστιάτορες…) και διάφορα άλλα που κατακρημνίζουν το Έθνος μας και το καταδικάζουν σε αχρηστία.
Ακόμα και ο Μητροπολίτης Άνθιμος ( την ευλογία σου Δέσποτα...) με κήρυγμά του στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης, προέτρεψε τον κόσμο να βγει στην αγορά και να ψωνίσει, να κινηθεί το χρήμα, να μην υποκύψουμε στη βία και το μηδενισμό.
Αυτοί όμως οι μ…, εδώ το΄χω να το πω, συνεχίζουν την τακτική της αντιπαράθεσης και της βίας. Θέλουν να καταστρέψουν τον κοινωνικό ιστό, να πριονίσουν τον Εθνικό Κορμό, να βυθίσουν μια ολόκληρη χώρα στο χάος.
Ρε παιδιά τόσο κόπο έκανε ο Καραμανλής να επανιδρύσει το Κράτος. Γιατί δεν ησυχάζετε λίγο; Τώρα είναι ώρα ευθύνης. Σταματήστε τις διαδηλώσεις και τις απεργίες. Το Έθνος κινδυνεύει. Αμάν πια. Γιατί δεν το καταλαβαίνετε…;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου