Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...



ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. EINAI ΑΠΟ TO BLOG

http://bloggingvsmanipulation.blogspot.com/

Εγώ, που είμαι νομοταγής και φιλήσυχος πολίτης, θέλω να βοηθήσω το έργο του ανώτατου εισαγγελέα που φροντίζει για την ασφάλεια μας και τη δημοκρατία. Και το κάνω δημόσια για να μην καλυφθεί η υπόθεση ή αμφισβητηθούν οι καλές μου προθέσεις...
Κε Σανιδά έχω να καταγγείλω δημόσια, ένα κτίριο που τελεί υπό κατάληψη. Βρίσκεται στην οδό Ηρώδου Αττικού, ένα κεντρικότατο σημείο της πόλης, και τελεί υπό κατάληψη τα τελευταία 5 χρόνια. Αρχηγός της συμμορίας είναι ένας γύρω στα 55, μετρίου αναστήματος και έχει καταλάβει το χώρο με μία ολόκληρη συμμορία μυστήριων τύπων που τις περισσότερες φορές για να παραπλανήσουν τα σώματα ασφαλείας, ντύνονται ευπρεπώς (συνήθως κουστούμι)! Στο υπό κατάληψη κτίριο μπαινοβγαίνουν διάφοροι τύποι (πολλές φορές και κρυφά από την πίσω πόρτα) και μάλιστα μέχρι και ρασοφόροι... Ειδικά αυτό μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση!
Εκεί (από ό,τι λένε και άλλοι που τους έχουν παρατηρήσει) γίνονται περίεργες συμφωνίες και συναλλαγές και μάλιστα πολλοί μιλάνε για συναλλαγές κλεμμένων χρημάτων και λεηλατημένων αγαθών της χώρας. Πρέπει να πρόκειται για διεθνές κύκλωμα, γιατί έχω παρατηρήσει και πολλούς ξένους να μπαινοβγαίνουν.
Τον τελευταίο καιρό παρατηρήσαμε (και εγώ αλλά και άλλοι) ότι μετά από περίεργες συναντήσεις που γίνονται με διάφορα αμφιβόλου ποιότητας άτομα, την επόμενη ή μεθεπόμενη γίνονται αυτές οι παράξενες τρομοκρατικές επιθέσεις και επιδρομές. Έχουμε μάλιστα βάσιμες υποψίες ότι εκεί πρέπει να είναι το "κέντρο συντονισμού" που οι αρχές με τόση αγωνία αναζητούν...
Σαν πολίτες προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι και με το καλό ζητήσαμε επανειλημένα την αποχώρηση αυτών των τύπων, που δεν είναι απλά "αναρχικοί" ή "περιθωριακοί" αλλά μάλλον επικίνδυνοι, αφού με την αμφίεση του "ευυπόληπτου πολίτη" διαπράτουν τρομερά εγκλήματα σε βάρος της χώρας μας, για την οποία δείχνετε τόσο πολύ να ανησυχείτε.
Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να διερευνήσετε τι συμβαίνει σε αυτό το κτίριο και από πού αντλούν αυτό το θράσος και την αλαζονεία τα άτομα ώστε να δηλώνουν ότι "θα φύγουν όποτε θέλουν" και "όταν αυτοί κρίνουν" και ότι "δε δίνουν λογαριασμό σε κανέναν" και όποιος τολμάει ας πάει να τους δίωξει. Εξαπολύουν και άλλες απειλές δεξιά και αριστερά και αρχίζει να φαίνεται αδύνατο χωρίς την επέμβαση σας και τη σύλληψη τους να απαλλαγούμε από αυτούς.
Σας παρακαλώ να επιληφθείτε άμεσα του θέματος και να συλλάβετε επιτέλους αυτά τα καθάρματα για να ηρεμήσει η κοινωνία που βρίσκεται πια σε κατάσταση νευρικής κρίσης από το θράσος τους και την επιμονή τους να μην αποχωρούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου