Τρίτη, 2 Ιουνίου 2009

ΕΝΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ...

Ένας επιχειρηματίας για 110 μέρες απεργεί από φαγητό. Πίνει μόνο νερό και παίρνει βιταμίνες.
Το ελληνικό Κράτος δε του δίνει καμία σημασία, γιατί για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που το εκπροσωπεί, όλοι είμαστε κουκουλοφόροι και αναρχικοί.
Τα Μ.Μ.Ε. (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων) τον έχουν θάψει και εμείς ασχολούμαστε με τον ιδιωτικό μας βίο, γιατί δεν έχουμε τα βασικά συστατικά μιας έστω πρωτόλειας κοινωνίας: Αλληλεγγύη και Όραμα.

Η Ελλαδάρα γαμάει και δέρνει και εκατοντάδες μέσα κι έξω από τις φυλακές απεργούν και διεκδικούν τα αυτονόητα.
Αν αυτό είναι Δημοκρατία, τότε θα ήθελα να μην είχα γεννηθεί στoν τόπο που τη δημιούργησε.


ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΕΝΕΖΟ

Αναδημοσίευση από το Blog www.Tenezos.blogspot.com
ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Για 110 ημέρες ζω την εσκεμμένη εγκατάλειψη του κράτους που προέρχεται από την εξαγορά και την εξάρτηση των πολιτικών και των ίδιων των θεσμών από την οικονομική εξουσία. Δεν τολμούν οι πολιτικοί, παρά τις εξακριβωμένες και πιστοποιημένες καταγγελίες να αγγίξουν τους χρηματοδότες τους, που στην περίπτωσή μου είναι ο Ν. Στασινόπουλος (ΣΙΔΕΝΟΡ) και ο Κ. Αγγελόπουλος (Χαλυβουργική).
Αλλά ούτε καί συνολικά για όλους μας τολμούν. Αποτέλεσμα : Τό κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων, η ανεργία ,η ακρίβεια και δυστυχώς, σχεδόν καθημερινά, μια αυτοκτονία από χρέη προς τις τράπεζες. Έχουν παραδώσει την διαχείριση της χώρας στις Τράπεζες, στις πολυεθνικές των Σουπερμάρκετ, στους πετρελαιάδες, στις μεγάλες κατασκευαστικές και έχουν κρυφτεί πίσω από την βουλευτική ασυλία για τα δικά τους σκάνδαλα, εξασφαλίζοντας την πολιτική τους καρριέρα. Μας άφησαν έρμαια να πληρώνουμε τα χρέη που αυτοί διαχρονικά με τις επιλογές τους μας δημιούργησαν.
Σας καλώ στην πιο δυνατή, ειρηνική και πραγματική αντίσταση, που δεν μπορούν να ελέγξουν και να καταστείλουν. Γιά δέκα μέρες από σήμερα. αρχικά, ώστε νά λάβουν επιτέλους τό μήνυμα.
Απέχετε από τις εκλογές. Μη πληρώνετε τις δόσεις στις τράπεζες. Μη πληρώνετε φόρους. Μη πληρώνετε λογαριασμούς ΔΕΗ-νερό-ΟΤΕ. Απέχετε από πάσης φύσεως εργασία. Απέχετε από τίς αγορές στά σούπερ μάρκετ. Σκοπός, να σύρουμε τους πολιτικούς και αυτούς που τους έχει παραδοθεί η οικονομική εξουσία, Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Λαμπράκη, Λάτση, Στασινόπουλο και λοιπούς σε αδιέξοδο οικονομικό καί πολιτικό. Με καθαρό στόχο την αφετηρία γιά το χτίσιμο μιας καινούργιας πολιτείας δικαίου και ισόνομης κοινωνίας για όλους μας.
Από εμάς εξαρτάται η εξουσία τους. Εμείς έχουμε την εξουσία, την δύναμη την πίστη και το δικαίωμα να αποφασίζουμε για την ζωή μας αύριο. Κανείς δεν μπορεί να περιορίσει, να ελέγξει και να καταστείλει αυτήν ειρηνική επανάσταση που αφορά εμάς και τις οικογένειές μας, για το καλύτερο αύριο όλων μας.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΕΝΕΖΟΣ – ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ 110 ΗΜΕΡΕΣ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΠΑΤΗΣΙΩΝ 70 & ΚΟΤΣΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου