Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Ο "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΟΥΔΑΣ" ΕΡΧΕΤΑΙ...


Εντάξει, ξεκαθαρίσαμε πια τι θα γίνει με τον Ψινάκη. Δεν προλάβαινε λέει ο πρόεδρος να δώσει στους ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ να καταλάβουν ποιος είναι πραγματικά, οπότε τον κρατάει στη σαλαμούρα για την επόμενη φορά. Βέβαια δεν μας είπε ποτέ ότι στο Forum της ιστοσελίδας του Μπουμπούκου γινόταν χαμός από μηνύματα εξαγριωμένων Πατριωτών που απειλούσαν ότι θα κόψουν το δεξιό τους παπάρι αν ο Ψινάκης μπει στα ψηφοδέλτια και άλλων που θα το έκοβαν αν δεν έμπαινε (φαντάζομαι πως τώρα το έχουν κάνει ήδη).
Επίσης ξεκαθαρίσαμε τη συμμετοχή του Παπανικόλα και των "Οικολόγων Ελλάδος" από το γνωστό "Τηλεφώς". "Θα είναι μαζί μας στον τίμιο και καλό αγώνα, θα έχουμε κοινή περπατησιά" όπως θα έλεγε και ο πρόεδρος. Γιατί να ξέρετε ότι το "Ο" στο ΛΑ.Ο.Σ εκτός από "Ορθοδοξία" μπορεί να σημαίνει και "Οικολογία", μπορεί να σημαίνει και "Όλα τα σφάζω Όλα τα μαχαιρώνω", μπορεί να σημαίνει και "Ο,τιδήποτε γουστάρετε εσείς".

Ας πάμε στα πολύ σοβαρά όμως τώρα. Την αφίσα με τον κύριο Δημήτρη Ζαφειρόπουλο που βλέπετε, την έχει αναρτήσει ο ίδιος στο προσωπικό του ιστολόγιο και ενημερώνει για την κάθοδό του με το ΛΑ.Ο.Σ. Είναι ο επανεκδότης της εφημερίδας "Ελεύθερος Κόσμος" κι ένα από τα πρώην πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής. Βέβαια τώρα έχουν χωρίσει οι δρόμοι τους, αλλά σκεφτείτε αν ο Σκυφτούλης κατέβαινε στις εκλογές με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α ας πούμε. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινότανε!!!!
Το περίεργο δεν είναι ότι πολιτεύεται με το ΛΑ.Ο.Σ, άλλωστε από ΤερτΑυγουστιανούς και Απριλιανούς έχει απόθεμα ο Καρατζαφέρης.
Το περίεργο είναι πως ο Πρόεδρος έχει ανακοινώσει όλα τα νέα πρόσωπα εκτός από το συγκεκριμένο. Ο παρακάτω πίνακας είναι από την επίσημη ιστοδελίδα του ΛΑ.Ο.Σ και ειδικότερα από το πεδίο "Δελτία Τύπου". Για δείτε λίγο:

03/09/09
Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ
03/09/09
Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ κ. Γ. ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ
04/09/09
Ο Κωνσταντίνος Μακρυνόρης στο ΛΑ.Ο.Σ
05/09/09
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ
08/09/09
ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ (Ουρανία Παπανδρέου και ο κ.
Μιχαήλ Βετούλης, πρώην πολιτευτές της ΝΔ)
09/09/09
Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ε.τ. κ. Ι. ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ
09/09/09
Η ΑΡΓΥΡΩ ΚΩΣΤΑΡΟΓΛΟΥ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ
10/09/09
O ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
11/09/09
Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΜΜ. ΝΟΝΑΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ
11/09/09
ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ

Δεν θα μπορούσε να αναφερθεί με επίσημο Δελτίο Τύπου και η υποψηφιότητα αυτού του κακομοίρη του Ζαφειρόπουλου; Είχε βάλει και στις Δημοτικές Εκλογές του 2006, αρχηγός του Συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ-ΠΟΛΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ». Δεν είναι άγνωστος. Θα έπρεπε το κόμμα να ανακοινώσει την προσχώρησή του στις τάξεις του...

Πως γίνεται βέβαια να υπάρχει διάλογος στο forum του Αδώνιδος για την υποψηφιότητα Ζαφειρόπουλου, το κόμμα να μην έχει εκδώσει επίσημο Δελτίο Τύπου, ο Ζαφειρόπουλος να έχει εκτυπώσει αφίσα και ο Μπουμπούκος να απαντάει σαν όλα να είναι κανονισμένα… αυτό ούτε ο Θεός δεν το ξέρει.
Παρακολουθείστε Διάλογο:

"Αγαπητέ Άδωνη, θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με την υποψηφιότητα του κύριου Ζαφειρόπουλου. Δεν είναι κάπως ακραίος? Θα ήθελα τη γνώμη σου αγαπητέ.
http://melostisneos.wordpress.com/
Απάντηση

Ο/Η Άδωνις Γεωργιάδης λέει:
12/09/2009, 08:38
Όπως είπα και σήμερα στον ΣΚΑΪ δεν μπορούμε να θέσουμε όριο για την αποδοχή μιάς υποψηφιότητος, το τί έλεγε κάποιος πριν. Αυτό που μας νοιάζει είναι το τί πρεσβεύει τώρα. Ο κ. Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, επειδή τον γνωρίζω καλά σας λέω ότι είναι εξαιρετικά σοβαρός και φυσικά ευπρόσδεκτος στον ΛΑ.Ο.Σ. Και του εύχομαι καλή επιτυχία. Υπενθυμίζω ότι τα ίδια ακριβώς έγραφαν και έλεγαν και για τον Μάκη Βορίδη και τώρα έχουν καταπιεί την γλώσσά τους".

Ο πρόεδρος μάλλον φοβάται. Γιατί σου λέει: Ρε εδώ έκανα τόση προσπάθεια να παραστήσω το Δημοκράτη. Αυτός έχει εκδώσει βιβλίο που μιλάει για σύνδεση Εβραίων και Μαρξιστών, πως θα τον βάλω στα ψηφοδέλτια; Τόσο κόπο έκανα να αποδείξω πως αγαπάω τους Εβραίους και τους αγνούς-καθαρούς κομμουνιστές: Ε ρε γαμώτο, πως έμπλεξα έτσι πάλι; Κάτσε να δω τι αντιδράσεις θα υπάρχουν και βλέπουμε...
Βέβαια ο Ζαφειρόπουλος δεν μπορούσε να περιμένει την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος και έσπευσε να φτιάξει και προσωπική ιστοσελίδα.
Και για να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται, ακολουθεί απόσπασμα από μια χαρακτηριστική συνέντευξη αυτού του ευγενούς τέκνου του Έθνους. Απολαύστε τον:
-κ. Ζαφειρόπουλε επανεκδώσατε μία ιστορική εφημερίδα της Δεξιάς, τον «Ελεύθερο Κόσμο». Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση και πως βλέπετε σήμερα την πορεία της εφημερίδος σας;
-Με τον Ε.Κ. μπορώ να πω ότι έχω μία συναισθηματική σχέση, καθώς θυμάμαι αυτή την εφημερίδα να μπαίνει στο σπίτι μου, όταν εγώ βρισκόμουν στην παιδική ηλικία, και να προξενεί συζητήσεις και πολιτικούς προβληματισμούς στην οικογένεια. Αργότερα υπήρξα ο ίδιος, συνεπής αναγνώστης του «Ελληνικού Κόσμου», της εφημερίδας της ΕΠΕΝ την δεκαετία του ‘80 και κατά κάποιον τρόπο, τον εβδομαδιαίο συνεχιστή του πρώτου. Έτσι λοιπόν, όταν το 2003 ανακάλυψα ότι ο τίτλος του «Ελεύθερου Κόσμου» ήταν νομικά διαθέσιμος, η επιλογή του ήταν πασιφανής.

Επίσης, ρίξτε και μια ματιά στην περιγραφή του βιβλίου του «Επιχείρηση Κοκκινος Ιούδας»:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΙΟΥΔΑΣ Δημήτριος Ζαφειρόπουλος Το βιβλίο του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ε.Κ.» αποκαλύπτει τις σχέσεις Σιωνισμού - Κομμουνισμού, τις πνευματικές καταβολές του Μαρξ, το παρασκήνιο της μπολσεβίκικης επανάστασης στην Ρωσία, τον ελληνο-εβραϊκό κομμουνισμό βήμα - βήμα από την γέννησή του μέχρι και τον αιματηρό συμμοριτοπόλεμο. Μέσα από κείμενα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών του φανερώνεται όλη η διασύνδεση των σιωνιστών με τους γεννήτορες της μαρξιστικής ιδεολογίας και αυτούς που την εφήρμοσαν στην πράξη.
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ... ΕΤΣΙ ΚΥΡ-ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ;

12 σχόλια:

  1. σε συμπαθούσα πολύ αλλά τώρα που βλέπω ότι ασχολεισε με τους φασίστες πολιτικούς αρχίζω και αλαζω γνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οκ bill, όπως θες. Οι γνώμες για αυτό υπάρχουν... για να αλλάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα φίλε μου.
    Εγώ πάλι είμαι της άποψης οτι πρέπει να μαθαίνουμε και τα διαβάζουμε τα ΠΑΝΤΑ!
    Απο τον πιο ακραίο,μέχρι τον πιο σοβαρό,ειδικά στη πολιτική για να έχουμε άποψη.
    Τον συγκεκριμένο κύριο με τα κατορθώματά του δεν το γνώριζα,οι θεωρίες του όμως που αναφέρεσαι στο βιβλίο του πασίγνωστες!
    Προφανώς για να μπεί στο club και τούτος πρέπει να δείξει τις.....αντισημιτικές του(οχι του Κινέζου μας!που τον έστειλε ο Γιωργάκης!!)εξετάσεις.
    Ο καθένας εις το είδος του...
    Χρειάζεται να καθαίνουμε κι εμείς οι νεώτεροι.
    Καλή σου μέρα και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα ,πολύ καλά έκανες και ανέβασεσ αυτή την ανάρτηση,το να μη ξέρουμε τι γίνεται γύρω μας ακόμά δεν σημαίνει ότι τα κακώς κείμενα θα εξαφανιστούν.Το ότι σδιαφορώ εγώ για τους φασίστες δεν σημαίνει ότι αυτοί θα πάψουν να αλωνίζουν.Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο πιο πολύ μπορεί να σαπίσει το σύστημα ;
    Πόσο πιο πολύ αδιάφοροι μπορούν να είναι οι ψηφοφόροι , όλο το εκλογικό σώμα της Αχαίας , μπροστά σ' αυτήν την πρόκληση ;
    Μπορούμε να σταθούμε αδιάφορα μπροστά σ' αυτό ;
    H αλήθεια είναι πως θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να "σκαλίζαμε" λίγο , πολύ λίγο , ίσα για να μην μας πάρει η μπόχα , το πολιτικό παρελθόν και άλλων υποψηφίων , από άλλα κόμματα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά ο Καρατζαφέρης παιδιά την έκανε πάλι την κωλοτούμπα του. Δεν είναι μέσα στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ ο Ζαφειρόπουλος.

    NANTIA-BAD RELIGION 7 καλησπέρα. Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι. Λες: "Απο τον πιο ακραίο,μέχρι τον πιο σοβαρό,ειδικά στη πολιτική για να έχουμε άποψη". Συμφωνώ 100%. Έτσι είχαμε και τους Οικολόγους Ελλάδος και τσουπ... πήγαν στον Καρατζαφέρη γιατί είναι. λέει, Ελληνοκεντρικοί. Δεν ήξερα ότι το περιβάλλον είναι Ελληνικό, Πολωνικό ή ό,τι άλλο. Νόμιζα πως ας αφορούσε όλους. Έκανα λάθος όπως φάινεται...

    συνvεφάκι εγώ σε ευχαριστώ. Ο φασισμός μας αφορά όλους, πόσο μάλλον όταν φοράει κοινοβουλευτικπό μανδύα.

    ο κύριος "αμ" Άστο καλύτερα το σκάλισμα γιατί η μπόχα θα έρθει με το που ανοίξει το καπάκι. Είναι πολλοί αυτοί που έχουν ντυθεί το βουλευτικό προσωπείο. Άστο καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To ότι τελικά δεν μπήκε στο ψηφοδέλτιο δεν λέει κάτι...όταν θεωρήσει ότι τον παίρνει θα δείξει φόρα-παρτίδα και το πιο ακραίο του πρόσωπο ο "Δημοκράτης".

    Φαντάζομαι Ο κόκκινος Ιούδας κυκλοφορεί σε όλα τα καλά βιβλιοπωλεία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. rainyday Συμφωνώ ότι δε τα λέει όλα, αλλά ήταν μια μικρή νίκη. Σε ό,τι αφορά τα βιβλιοπωλεία, εννοείται ότι είναι σε όλα τα καλά. Και σε παρακαλώ πολύ να προσέχεις και να μην ειρωνεύεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.tvxs.gr/v20607

    διαβα΄στε για τα παρασκήνια και αυτου του τάχα αποτυχημένου ειδύλλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά αντί να πούμε "στοπ πιάσαμε πάτο", σκάβουμε με νύχια και με δόντια για να πάμε ακόμα πιο βαθιά!
    Βεβαίως και πρέπει να ξέρουμε τις "απόψεις" όλων ακόμα και των χειρότερων....το πως τις αξιολογεί κανείς είναι βέβαια άλλο θέμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εξαιρετική ανάρτηση. Ακόμα και όταν φοβάσαι τα χειρότερα η Ελληνική πραγματικότητα βρίσκει τρόπο να ξεπεράσει τους φόβους σου. Διαβάζοντας το κείμενο σου ένιωθα πραγματικό φόβο. Αυτό που λένε στο χωριο μου it made my skin crawl... και μη χειρότερα, αν γίνεται πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η τρελή καλησπέρα. Είπες και συμφωνώ απόλυτα:"Βεβαίως και πρέπει να ξέρουμε τις "απόψεις" όλων ακόμα και των χειρότερων....το πως τις αξιολογεί κανείς είναι βέβαια άλλο θέμα !"

    Lalù σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Στην Ελλάδα υπάρχει πάντα "τόπος" για χειρότερα, είμαι σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή