Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Άδωνις Γεωργιάδης:"Σιχαίνομαι Την Χρυσή Αυγή"



Κατά τα λεγόμενα του, αλλά και την πρακτική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια στο κοινοβούλιο- ειδικά μετά την είσοδό του σε αυτό με τη Νέα Δημοκρατία και την υπουργοποίησή του- ο... μη ολοκληρωτικός Άδωνις Γεωργιάδης επιθυμεί διακαώς να φαίνεται ως αυτός που ότι σιχαίνεται τη Χρυσή Αυγή και τις ιδέες της περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.
Έχοντας δε ξεπεράσει κι αυτούς ακόμα τους Γεωργαλά και Γκέμπελς στην προπαγάνδα, προσπαθεί εντέχνως τις ιδέες αυτές να τίς τοποθετήσει στην Αριστερά, χρησιμοποιώντας κείμενα και μπροσούρες των "αριστερών" αδερφών Στράσσερ ή και άλλων, που ανήκαν στο NSDAP. 

Την Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012 στην ανάρτηση
Δεξιά: Πνεύμα & Ηθική
είχα γράψει τα εξής για αυτήν την προσπάθεια του Γεωργιάδη:

"Ο δε Γεωργιάδης προχώρησε ακόμη παραπέρα.
Προβάλει φανατικά τις τελευταίες μέρες ένα βιβλίο που επανεκδόθηκε το 1990 από τη Χρυσή Αυγή και τιτλοφορείται "Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι ένα κίνημα της Αριστεράς", στο οποίο κατά τη γνώμη του αποδεικνύεται πως ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι όντως κίνημα της Αριστεράς κι όχι φυσικά της Δεξιάς, στην οποία ο ίδιος ανήκει και δεν θα μπορούσε να λανθάνει επ’ ουδενί.
Αφού το δεύτερο συνθετικό της λέξης Εθνικοσοσιαλισμός ταυτίζεται με τον πυρήνα της Αριστεράς κι αφού κατά τον Γεωργιάδη και οι δύο πόλοι θέλουν ισχυρό κράτος (κάποιος πρέπει να τού πει ότι αυτό δεν ισχύει για την Αριστερά), τότε αυτόματα ο Εθνικοσοσιαλισμός χρεώνεται ως ιδεολογική απόληξη και κυρίως ως πρακτική στην Αριστερά.
Η μόνη τους διαφορά είναι πως ο ένας Σοσιαλισμός είναι Διεθνιστικός ενώ ο άλλος Εθνικός.
Σύμφωνα με αυτή τη λογική οι "Χριστιανοδημοκράτες" είναι Χριστιανοί και Δημοκράτες και η "Νέα Δημοκρατία" είναι όντως και Νέα και Δημοκρατία.
Έχει ενδιαφέρον η σκέψη του Γεωργιάδη και σίγουρα βολεύει όλους εκείνους που ταυτίζουν τον Επαναστατικό Κομμουνισμό και τον Αντιεξουσιαστικό Σοσιαλισμό με ο,τιδήποτε δικτατορικό και ολοκληρωτικό.
Δεν ισχυρίζομαι πως η Αριστερά δεν συμπεριέλαβε στην ιστορική της πορεία ολοκληρωτικές πρακτικές και καθεστώτα.
Διεκδικώ όμως το δικαίωμα να ισχυρίζομαι πως ο ολοκληρωτισμός δεν είναι το συστατικό στοιχείο του Κομμουνισμού και δεν αναφέρομαι μόνο στον Μαρξισμό.
Άλλωστε ολοκληρωτισμοί υπάρχουν παντού, δεν είναι κανείς μοναδικός φορέας τους εκτός βέβαια του Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού ή καθεστώτων που έχουν ιδεολογική και πρακτική αφετηρία από αυτούς.
Δεν θα υπερασπιστώ εδώ τον Μαρξισμό, που αποτελεί την πλέον γνωστή εκφορά του Κομμουνιστικού ιδεώδους. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.
Απλώς θα προσπαθήσω να επαναφέρω τη λογική στο μυαλό του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος συνηθίζοντας να κατακεραυνώνει τους πολιτικούς του αντιπάλους νομίζει πως υπερ-έχει ως άτρωτος αρχαίος πολεμιστής… που θα ήθελε να είναι. 
Ταύτισε λοιπόν την Αριστερά με τον Εθνικοσοσιαλισμό.
Είναι αλήθεια πως υπάρχει μια "Αριστερή" τάση στον Εθνικοσοσιαλισμό.
Μια τάση όμως, που κάποιοι από τους Εθνικοσοσιαλιστές Θεωρητικούς είδαν με Αριστερό πρόσημο, αυτοί την ερμηνεύουν ως Αριστερή.
Ξεχνά ο Γεωργιάδης, ενώ δεν θα έπρεπε ως ιστορικός που είναι, την επαναστατική περίοδο που διένυε η ανθρωπότητα όταν άρχισε να ανδρώνεται ο Χίτλερ, τί είχε να αντιμετωπίσει στη Γερμανία της εποχής του, τα γεγονότα μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, την προσπάθεια του Αδόλφου να υποκλέψει τα χρώματα της σημαίας, το ύφος, ακόμα και τη "φρασεολογία" της Σοβιετικής Ένωσης, πώς ανεπιτυχώς τελικά θέλησε μέσα από το "Ο Αγών Μου" να διεμβολίσει τον Μαρξισμό ως θεωρία.
Αυτά δεν τα λέω εγώ, τα γράφει ο ίδιος ο Χίτλερ στο "Ο Αγών Μου".
Μια πρόχειρη ματιά πείθει για τον ισχυρισμό μου."

Βέβαια, δεν μάς έχει εξηγήσει γιατί ο ίδιος υποστηρίζει το καθεστώς της 4ης Aυγούστου του εθνικοκοινωνιστή Μεταξά ή του πνευματικού του τέκνου Κωνσταντίνου Πλεύρη, ούτε πως γίνεται να υποστηρίζει αυτούς τους δύο, αλλά να θέλει να λέγεται Δεξιός.
Γιατί αφού- όπως ο ίδιος υποστηρίζει για να θέσει εντελώς εκτός Δεξιού κάδρου την Χρυσή Αυγή- ο εθνικοσοσιαλισμός είναι ιδεολογική απόληξη της Αριστεράς κι εκείνος υποστηρίζει τις ιδέες των Μεταξά και Πλεύρη, τότε το λογικό επακόλουθο είναι πως κι αυτός ανήκει στην... Αριστερά και δεν το γνωρίζει.
Αλλά και κάτι άλλο.

Στην Επίσημη ιστοσελίδα του
http://www.adonisgeorgiadis.gr/
φιλοξενεί χρόνια τώρα το διαδικτυακό κανάλι
http://www.youtube.com/user/EvonymosHellas
το οποίο εκτός από τις δικές του ραδιοφωνικές-τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ομιλίες και εκπομπές, φιλοξενεί και εκπομπές με μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, παρουσιάζονται "δημοκρατικοί" δημοσιογράφοι που υποστηρίζουν τα δίκαια της ελληνικής φυλής (Τράγκας, Χίος κ.τ.λ.) παρέα με Χρυσαυγίτες και άλλους... δημοκρατικούς και βέβαια εκπομπές του Κωνσταντίνου Πλεύρη, αλλά και άλλων γνωστών και μη εξαιρετέων.
Πώς γίνεται μία από τις διαδικτυακές "φωνές" ενός υπουργού και βουλευτή του Κοινοβουλίου, να υποστηρίζει ανοικτά ό,τι ο ίδιος ισχυρίζεται πως σιχαίνεται και να προωθεί τις ιδέες της αντικοινοβουλευτικής- κατά τα λεγόμενα του ίδιου- Χρυσής Αυγής; 
Δεν μπορώ να φανταστώ τους μύδρους, που θα είχε εξαπολύσει ο ίδιος μόνο στην ιδέα ότι κάποιος αριστερός κοινοβουλευτικός σχηματισμός θα έκανε κάτι αντίστοιχο!
Επίσης, ακόμα αναμένουμε μια σοβαρή απάντηση από τον Γεωργιάδη στο παρακάτω βίντεο και ρεπορτάζ του 
http://jungle-report.blogspot.gr/2014/04/adwnis-synthima-goebbels.html

Επί τη ευκαιρία, παραθέτω τέσσερα αποσπάσματα διαλόγων που είχαν γίνει σε έναν ξεχασμένο από πολλούς διαδικτυακό τόπο του Γεωργιάδη, που πλέον βέβαια έχει εξαφανιστεί από το διαδίκτυο, την περιβόητη "Εκκλησία Του Δήμου".
Απολαύστε υπεύθυνα...

Ο/Η pafi λέει:
06/07/2009, 04:42
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΠΟΤΕ!ΣΑΣ ΕΧΩ ΨΗΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΤΟ 2009.ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙΣ Χ.Α!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑ ΜΑΧΗΤΕΣ!ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ,ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ….ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!

Ο/Η Άδωνις Γεωργιάδης λέει:
07/07/2009, 04:52
Δεν απαξιώνω τον αγώνα υπέρ της πατρίδος κανενός! Όμως απήντησα στην παρατήρησή σου. Ο φόβος ότι θα χάσουν τις καρέκλες τους, τους κινητοποίησε και ο φόβος αυτός προήλθε από το 7,2. Θα εκφράσω όμως την πλήρη μου ικανοποίηση για το γεγονός ότι η Χ.Α. νίκησε κατά κράτος την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη που έχει την πολιτική της σημασία, ως προς την στροφή που πήρε η Ελληνική Κοινωνία, το ίδιο ενδιαφέρον είναι ότι το ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ νίκησε την ΔΡΑΣΗ, επίσης ευχάριστο γεγονός. Όμως το μείζον γεγονός παραμένει η νίκη του ΛΑ.Ο.Σ. αυτό είναι που ανέτρεψε τα δεδομένα

Ο/Η Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ λέει:
11/09/2009, 20:25
Αγαπητέ Άδωνη, θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με την υποψηφιότητα του κύριου Ζαφειρόπουλου. Δεν είναι κάπως ακραίος? Θα ήθελα τη γνώμη σου αγαπητέ.
http://melostisneos.wordpress.com/

Ο/Η Άδωνις Γεωργιάδης λέει:
12/09/2009, 08:38
Όπως είπα και σήμερα στον ΣΚΑΪ δεν μπορούμε να θέσουμε όριο για την αποδοχή μιάς υποψηφιότητος, το τί έλεγε κάποιος πριν. Αυτό που μας νοιάζει είναι το τί πρεσβεύει τώρα. Ο κ. Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, επειδή τον γνωρίζω καλά σας λέω ότι είναι εξαιρετικά σοβαρός και φυσικά ευπρόσδεκτος στον ΛΑ.Ο.Σ. Και του εύχομαι καλή επιτυχία. Υπενθυμίζω ότι τα ίδια ακριβώς έγραφαν και έλεγαν και για τον Μάκη Βορίδη και τώρα έχουν καταπιεί την γλώσσά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου