Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

"Δεν Έχω Υπάρξει Ποτέ Αντισημίτης Στη Ζωή Μου"

Ισχυρές ενδείξεις Αντισημητισμού από υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ή αλλιώς η συνεχής και πολύτροπη προσπάθεια μετάλλαξης ενός ακροδεξιού σε αστό δεξιό.
Και βέβαια το θέμα δεν είναι αν κάποιος άνθρωπος έχει δικαίωμα να αλλάζει ή τουλάχιστον να παριστάνει ότι αλλάζει απόψεις κατά την πάροδο των ετών.
Το θέμα είναι το ότι ένας άνθρωπος σαν τον Γεωργιάδη, που κατά τα γνώμη του φέρει την απόλυτη αλήθεια, μπορεί να πει και να ισχυριστεί οτιδήποτε, προκειμένου να επιτύχει το σκοπό του κάθε φορά.
Το έργο θα συνεχίζεται...




2 σχόλια:

  1. To θέμα με τον άδωνι –ή τύπους σαν τον άδωνι- δεν είναι αυτές καθαυτές οι (όποιες) πολιτικές του θέσεις που τις αλλάζει κατά καιρούς. Το θέμα δεν είναι δηλαδή ούτε οι συνεπακόλουθες πολιτικές κωλοτούμπες που έχει κάνει και οι άτσαλες προσπάθειες να τις υπερασπιστεί αλλά ούτε κι ο υπέρμετρος ναρκισσισμός που έχει, ειδικά λόγω της απίστευτης υπερέκθεσής του στην τηλεόραση ,το ραδιόφωνο κλπ.
    Το θέμα με τον άδωνι είναι τα κραυγαλέα ΨΕΜΑΤΑ που λέει για διάφορα θέματα ιστορικά, πολιτικά κλπ και το γεγονός ότι τα παρουσιάζει σαν αναμφισβήτητες αλήθειες. Από βίτσιο ίσως τον παρακολουθώ εδώ και χρόνια και μια απλή περιήγηση στο διαδίκτυο το αποδεικνύει ξεκάθαρα.
    Και μάλλον τελικά το θέμα των θεμάτων είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που τον πιστεύουν και τον ψηφίζουν π.χ. χωρίς κάποιο προσωπικό όφελος. Θα μου πεις βέβαια ότι ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία ……………και ίσως τελικά αυτό είναι το θέμα των θεμάτων ω θέμα για όλη την κοινωνία, για όλα τα θέματα…….

    Και μια ενδιαφέρουσα ανάλυση για τους λάτρεις του είδους

    https://aomepol.wordpress.com/2013/11/14/%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%B1-e%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%B1%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B7%CF%83/

    κι ένα βιντεάκι για να γελάσουμε λίγο

    https://www.youtube.com/watch?v=r7KSoWarxio


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ---συνέχεια---
    να γιατί ο Άδωνις είναι ψεύτης ,ή ακόμα πιο ύπουλα ,μανούλα στις λαθροχειρίες

    http://www.imerodromos.gr/adonis-paraharaktis/

    βέβαια, το μεγάλο πρόβλημα παραμένει ότι πολλοί πιστεύουν αυτά που λέει όπως τα λέει ,ή τουλάχιστον δεν έχουν κάτι άλλο να αντιπαραβάλλουν.
    Να γιατί η πραγματική έλλειψη σφαιρικής παιδείας ,πραγματικής και κοινωνικής ,παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα στη χώρα μας και γι΄αυτό βρίσκουν έδαφος να φυτρώσουν οι κάθε λογής αδώνιδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή