Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ Ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ...A ρε άμοιρε Κορνήλιε τι σου' μελλε να πάθεις...

Κάτι ο Παπανδρέου που ήθελε να μπει με φόρα στο προεκλογικό σκηνικό, κάτι ο Καραμανλής που παρεξηγήθηκε εκ μέρους των ΝεοΔημοκρατών γιατί ο Γιωργάκης τους είπε, και καλά, βάρβαρους, το όνομά σου έπαιξε πολύ, αλλά μόνο το όνομά σου. Τα υπόλοιπα άλλωστε δεν πουλάνε...

Ο Παπανδρέου χρησιμοποίησε τον τίτλο του Περιοδικού "σου" για να δηλώσει... κανείς δεν έχει καταλάβει τι. Δεν ανέφερε ποτέ από που ξεπατίκωσε αυτή την καίρια ερώτηση, δε μας είπε τι εννοεί. Για τον Καστοριαδικό Σοσιαλισμό μιλάει, για τον ΑνδρεοΠαπανδρεϊκό, για τον Σοβιετικό, για την Σοσιαλδημοκρατία που έφερε τη Βαρβαρότητα, για τον Σοσιαλισμό made by George Papandreou; Εγώ αν δεν ξεκαθαρίσει τη θέση του, δε θα ψηφίσω ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις Ευρωεκλογές.

Και απ' την άλλη, εκείνος ο Μαλάκας ο Καραμανλής τι έπαθε; Παρεξήγηθηκε για λογαριασμό των οπαδών του; Και γιατί ούτε εκείνος δεν έκανε μια αναφορά στο όνομα του Καστοριάδη ή έστω ρε παιδί μου στην Ρόζα Λούξενμπουργκ; Εκεί στο Tufts τι σκατά τους μαθαίνουν; Πως να κουνάν τα χέρια τους με πειθώ και να ιδρώνουν ομοιόμορφα στο προεκλογικό μπαλκόνι; Γράψτε Tufts στο Google και θα δείτε το εξής: "Tufts is recognized as a premier university dedicated to educating new leaders for a changing world." Καλά ρε πούστη μου, για να κάνει τέτοιες μαλακίες έπρεπε να σπουδάσει; Ούτε να τις κάνει μόνος του δε μπορεί; Βέβαια, εδώ που τα λέμε, άλλο ο αυνανισμός με επικύρωση πτυχίου και άλλο ο μη πτυχιούχος αυνανισμός, ο αγράμματος αυνανισμός, αυτός ρε παιδί μου που δεν διαθέτει Διδακτορικό ή έστω Μεταπτυχιακό, αυτός που έχει μόνο εγκύκλια εκπαίδευση.

Άμα είσαι Πρωθυπουργός, πρέπει να λες και να κάνεις μαλακίες επίσημα, να έχεις το πτυχίο σου, τη μόρφωσή σου, να μπορείς να θεωρείσαι γνήσιος Πολιτικός Απόγονος του Εθνάρχη.

Άστα λοιπόν Κορνήλιε, εδώ στην Ελλάδα παίζουμε ακόμα με τις λέξεις, τις εικόνες, παίζουμε γενικά...

Και αν τυχόν μας βλέπεις από κάπου και είναι εκεί δίπλα σου και o Guy Debord, πες του χαιρετίσματα και εμάς εδώ άσε μας, δεν έχουμε γιατρειά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου