Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΤΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟΝ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ... Η ΧΩΡΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΓΥΨΟΝ (Νο 2)





Το παρακάτω κείμενο - απείρως καλύτερο του προηγούμενου - αναρτήθηκε μετά από άδεια του xρήστη ΚΩΝΙΛΛΑΝ, o οποίος και το "άφησε" ως σχόλιο στην ανάρτηση ΤΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟΝ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ... Η ΧΩΡΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΓΥΨΟΝ (Νο 1). ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

-Απαγορεύονται αι συνομιλίαι μεταξύ ΕΝΟΣ ατόμου και άνω. Ο αριθμός αυτός δεν είναι εις καμίαν περίπτωσιν δεσμευτικός δια την κυβέρνησiν και δύναται εις το μέλλον να μειωθεί εις το μηδέν ή και υπό αυτού, εαν κριθεί αναγκαίον.

-Το "Μπάτσοι Λουλούδια - Αγγελούδια" με πρωθυπουργικόν διάταγμαν ποινικοποιείται ως σύνθημα, διότι προσβάλλει τα αστυνομικά όργανα. Αντιθέτως λειτουργεί ευεργετικά και εις τα λουλούδια αλλά και εις τα αγγελούδια.

-Απαγορεύεται η ρίψης κερμάτων και με βάση το νέο νομοθετικόν πλαίσιον που προωθείται άμεσα, επιτρέπεται η ρίψης χαρτονομισμάτων άνω των 20 ευρώ εις τα αστυνομικά όργανα, διότι έχομεν και έξοδα ως κυβέρνηση και αι υποχρεώσεις τρέχουσιν.

-Απαγορεύονται πάσης φύσεως κουκούλες δια τους δύτας, διότι αι περιπολίαι των ΜΑΤ θα ερευνούν πλέον και τον βυθόν της θαλάσσεως δια παράνομαι δραστηριότηται.

-Πάσης φύσεως οξυγονοκόλλησις θα γίνεται παρουσία εισαγγελέως και αστυνομικού οργάνου διότι πρέπει να ερευνάται ενδελεχώς τι κρύβεται πίσω από την "αθώα", τάχα μου-τάχα μου, μάσκαν του οξυγονοκολλητήν.

-Η ομάδα του ΠΑΟΚ υποχρεούται να αλλάξει εμφάνιση και να ντύνεται ευπρεπώς εις τους αθλητικούς αγώνες του, καθώς τα μαύρα παραπέμπουν σε αναρχικά στοιχεία και δημιουργείται σύγχησις εις τα αστυνομικά όργανα που επιβλέπουν την τάξιν εις τα γήπεδα.

-Όλαι αι εφημερίδαι εις το πανελλήνιον μετονομάζονται σε "Απογευματινή" με ταυτόχρονην παρουσίαν δευτέρου συνθετικού π.χ. "Απογευματινόν Έθνος" "Απογευματινόν Βήμα" "Απογευματινήν Ελευθεροτυπία" κτλ.

-Κατάσχεται δια συνοπτικών διαδικασιών κάθε κινητόν τηλέφωνον που φέρει προστατευτικό κάλυμμα.

-Ολόσωμαι φόρμαι αδυνατίσματος καταργούνται και αντικαθίστανται άμεσα με 18 χιλιόμετρα τρεξίματος μετ'εμποδίων ημερησίως.

-Οι παντός εργαζόμενοι εις ορυχείαν οφείλουν να είναι ευπρεπείς εις την εμφάνισην, την ενδυμασίαν και καθαροί διαρκώς, διότι ενδέχεται να προκαλέσουν υποψίας λόγω της επικάλυψης του προσώπου των με φούμο και της στολής των, που παραπέμπει σε διαδηλωτή-εμπρηστή.

-Οι οδοντίατροι υποχρεούνται από εδώ και εις το εξής να μην καλύπτουν τα πρόσωπά των με την χαρακτηριστικήν προστατευτικήν μάσκαν και να ανέχονται τας ροχάλας των πελατών τους, διότι ημπορεί να δημιουργήσουν υποψίες σε ενδεχόμενο έλεγχο της αστυνομίας.

-Η έκφραση "Τα έβαψα μαύρα" καταργήται ως λαϊκή ρήσι και αντικαθίσταται με την "Τα ξέβαψα από λευκά"

-Πυγμάχοι και παίκται του αμερικάνικου φούτμπολ οφείλουν να αγωνίζονται ως άνδρες και να ξεχάσουν τις "προστατευτικές" μάσκες τους.

-Η κυβέρνηση κάνει σαφές, ότι δεν θα ανεχτεί σε καμίαν περίπτωσην "μαυροφορεμένους κρητικούς". Τα "περί παραδόσεως" επιχειρήματα καλό θα είναι επιτέλους να σταματήσουν.

-Το άσμα των Τρυπών "Φανέρωσέ μου την μάσκα που κρύβεις κάτω από την μάσκα που φοράς" εισέρχεται εις την μαύρην λίσταν και χαρακτηρίζεται επαναστατικόν, άρα απαγορεύεται να παίζεται εις τον αέραν των ραδιοφώνων.

-Τέλος (μάλλον, θα δείξει...) αι Απόκριαι χαρακτηρίζονται ως "επαναστατική εορτή" και καταργούνται λόγω μη αποδεκτών μεταμφιέσεων. Εξαίρεση αποτελεί η μεταμφίεσις εις αστυνομικόν...

4 σχόλια:

  1. πολυ καλο, παρα πολυ καλο. αν δεν υπηρχε και το χιουμορ, θα ειχαμε σαλταρει με τις μαλακιες που ακουμε polykarpos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά σε καλο σας, κλαίω από τα γέλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Lalu πολυ ωραιο το blog σου και να σου πω κατι; Αυτοί εκεί πανω θα μας γαμησουνε στο τελος και χωρις κουκουλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή