Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ...




Αναρτώ άλλο ένα σχόλιο του ΚΩΝΙΛΛΑΝ (για να σας πω την αλήθεια, με τον ΚΩΝΙΛΛΑΝ είμαστε κουμπάροι και κολλητοί φίλοι.Τώρα, αν ζητήσει τίποτα πνευματικά δικαιώματα και παπαριές, θα στείλω την διεύθυνση του σπιτιού του στον Άδωνι και θα του ρουφήξει τα εντέρια με το μπουρί του Νταχάου. Κατάλαβες ΚΩΝΙΛΛΑΝ;;;...)

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ


O Σπυρίδων - Άδωνις Γεωργιάδης γεννήθηκε ένα δροσερό μεσημεράκι του Αυγούστου στα Καρατζαφέρικα Γορτυνίας, στον ακροδεξιό θάλαμο του τοπικού μαιευτηρίου. Λίγα λεπτά μετά τη γέννησή του έκανε και την πρώτη του αγωγή εναντίον της νοσοκόμας που τόλμησε να τον βάλει να θηλάσει από το αριστερό στήθος της μητέρας του.
Φήμες αναφέρουν ότι το Άδωνις προέρχεται από το Αδώνης, δηλαδή Αντώνης.
Παιδί - θαύμα στην ηλικία του, έκανε τα πρώτα του βήματα με τα χέρια σε ηλικία πεντέμιση εβδομάδων και είπε τις πρώτες του λεξούλες λίγες μέρες μετά λέγοντας στον πατέρα του : "Έκαψα τις φωτογραφίες του Φλωράκη που είχες κρυμμένες στο συρτάρι, κουφάλα!"
Η μετέπειτα πορεία του δεν ήταν ανάλογη και τελειώνοντας το δημοτικό στα 23 του χρόνια αποφάσισε στη συνέχεια να υπηρετήσει τη θητεία του.
Εκεί, αντιμετώπησε ένα σοβαρότατο πρόβλημα αφού δεν μπορούσε να υπακούσει στην εντολή "Κλίνατε επ'αριστερά" αφού αυτός έκλινε όλο και δεξιότερα. Αυτό του κόστισε 8 μήνες επιπλέον θητεία αλλά πάτσισε φορτώνοντας τους επιπλέον μήνες στον αδερφό του Λεωνίδα που έτσι κι αλλιώς δεν ήξερε να μετράει.
Πέρασε χωρίς εξετάσεις πρώτος στο Πανεπιστήμιο Δεξιών Αθηνών, στο τμήμα Δ.Ε.Τ. (Δεξιές Εφαρμοσμένες Τέχνες) αφού ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος φοιτητής. Αποφοίτησε τρίτος από τα δεξιά. Του απονεμήθηκε το πτυχίο από τον Στυλιανό Παττακό, που του ευχήθηκε "Άντε και δεξιότερα!"
Το συγγραφικό του έργο παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον με βιβλία όπως τα "Τζέκινς Χαν - Ένας μεγάλος Έλληνας" , "Θιβέτ και Λονγκ Άϊλαντ - Δύο χαμένες πατρίδες", "Αντίντας - Το Ελληνικό εμπορικό θαύμα" και "Ακροδεξιότερα του Υπεραριστερισμού"
Προσπαθεί εδώ και καιρό να παντρευτεί κάποια που ήταν πριν παντρεμένη με κάποιον άλλο και έχει μαζί του κάποια παιδιά και ενδεχομένως στο μέλλον να κάνουν και κάποια άλλα.
Παρουσιάζει την τηλεοπτική εκπομπή "Right Here, Right Now" (Δεξιά Εδώ, Δεξιά Τώρα).
Μέλος και βουλευτής του Λ.Α.Ο.Σ., υπηρετεί τη χώρα και τους πολίτες σεμνά και αθόρυβα, υπερασπιζόμενος αξίες και ιδανικά που ποτέ δεν ξέραμε ότι υπάρχουν.
Είναι αριστερόχειρας αλλά μπορεί να γράψει και με το δεξί που το έχει σαν κόσμημα...

2 σχόλια: